19. kolo
24.08.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik s CSKA bez branek

Utkání Spartak Nalčik – CSKA Moskva fanoušky nenadchlo. Zajímavé momenty se daly spočítat na prstech jedné ruky. Bezbranková remíza zcela koresponduje s děním na hřišti.

První šance před poloprázdnými tribunami v Nalčiku přišla až ve 27. minutě. Mašukov se uvolnil v šestnáctce CSKA, ale nemířil přesně. Další momenty, které stály za zmínku, za celý první poločas k vidění nebyly. Bojovalo se uprostřed hřiště.

Diváci se nudili a byli svědky jen několika žlutých karet po ostrých zákrocích hráčů obou celků. Druhý poločas měl v podstatě stejné pozvolené tempo jako ten první. Až v posledních deseti minutách se začalo něco dít. Akinfejev měl co dělat, aby střelu jednoho z hráčů Nalčiku vytěsnil z dolního rohu branky. Tato šance však byla bohapustou výjimkou v tomto duelu. Gólmana CSKA Igora Akinfejeva tak může těšit jenom fakt, že po bezbrankové remíze udržel po šesté v řadě čisté konto.

Autor: David Kubáň / Gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele