28. kolo
09.11.2008 14:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Lokomotiv přehrál v derby Spartak

Moskevské derby vyšlo lépe Lokomotivu, v duelu proti Spartaku zvítězil na jeho hřišti nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Rozhodla o tom trefa Mujiriho z šesté minuty.

Spartak už ve druhé minutě pořádně vystrašil obránce Kambolov, který nebezpečně zakončoval hlavou. Domácí se z varování nepoučili. V 6. minutě otevřel skóre Mujiri po přesné přihrávce Odemwingieho, chorvatský brankář Pletikosa neměl šanci. Vedení Lokomotivu mohl zvýšit Janbajev, který dvakrát těžil ze zaváhání pravé strany Spartaku, jmenovitě Paršivljuka a Bystrova.

Trenér Laudrup nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen. Spartak se trochu probudil až po půlhodině hry, ale zmohl se jen na střely ze střední vzdálenosti, které brankáře Marka Čecha moc neprověřily.

O poločase sáhl kormidelník červenobílých ke změně. V šatně zůstal Prudnikov a do hry se dostal Dzjuba. Spartak s přibývajícími minutami otevřel obranu a Lokomotiv podnikal rychlé brejky. Po jednom z nich, v 63.minutě, Glušakov střílel jen těsně vedle.

V dresu Spartaku propásl velkou šanci na vyrovnání Pavlenko, z jedenácti metrů branku netrefil. Hrdinou se stal v 83. minutě Janbajev, který z brankové čáry vykopl střelu Dzjuby. Spartak v derby prohrál 0:1 a přišel o dva klíčové hráče, v příštím kole neletí do Vladivostoku Prudnikov a Kováč.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele