23. kolo
27.09.2008 13:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Spartak potvrdil roli favorita a porazil Šinnik

Spartak se podruhé v krátkém časovém sledu utkal se Šinnikem Jaroslavl a opět zvítězil 2:1. Brankami se o to postarali Rodriguez a Fathi.

Oba týmy začaly aktivně, první branku vsítili domácí, dalekonosnou střelu Semočka chorvatský brankář Stipe Pletikosa odvrátil evidentně za brankovou čárou, ale Stanislav Sušina byl jiného názoru a gól neuznal. Byl to jen začátek, druhou branku Šinnik vsítil uprostřed druhého poločasu, ale Monarev byl v ofsajdu. Také Spartaku neuznal Sušina branku.

Ne všechny góly však rozhodčí neuznal. Ještě v prvním poločase Spartak vsítil dvě branky, ve 21. minutě napravil zaváhání v zakončení Baženova navrátilec z hostování Clemente Rodriguez. O dvacet minut později po centru Argentince Maidany skóroval Fathi.

V 61. minutě se Šinniku podařilo snížit na 1:2, přihrávku Bojarinceva usměrnil do sítě Monarev. Navýšit vedení Spartaku mohl Maidana, ale finální přihrávky mu jdou přeci jenom lépe, spálil totiž dvě velké příležitosti. Šinnik si vytvořil tlak, ale na pevnou obranu Spartaku neměl recept. Přesto svěřenci trenéra Laudrupa udělali chybu, která je málem stále tři body, ale útočník Chazov v koncovce neuspěl.

Spartak v náročném utkání porazil outsidera 2:1 a trenér Michael Laudrup si připsal první vítězství ruské ligy.

Autor: David Kubáň / Championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele