2. kolo
22.03.2008 14:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Šinnik Jaroslavl - Lokomotiv Moskva 1:2

Díky dvěma brankám útočníka Odemwingieho zvítězil Lokomotiv Moskva na hřišti Šinniku Jaroslavl 2:1.

V 10. minutě utkání vnikl aktivní Janbajev do pokutového území Šinniku a přihrávkou pod sebe našel Odemwingieho, ale uzbecký útočník s nigerijskými předky svatyni domácích netrefil. Hosté působili lepším dojmem, než v minulém kole proti Kazani, hlavně trio Syčev, Odemwingie a Biljaletdinov dělalo domácímu týmu velké problémy.

Šinnik se dostal do hry až v závěrečných minutách prvního poločasu, domácí vedli útoky přes klíčovou postavu Bojarinceva, který v 39. minutě přinutil brankáře Levenece k bravurnímu zákroku a o pár minut později zařídil penaltu. Exekutor Lazarov jí poté v 42. minutě s přehledem proměnil a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Radost Šinniku netrvala dlouho, v 56. minutě se Lokomotiv dočkal zasloužené vyrovnávající branky, po standardní situaci z pravé strany se prosadil hlavou Odemwingie. V 70. minutě přišel jeho další skvělý moment. Lokomotiv založil rychle útok, po levé straně ho vedl Sennikov, na jeho polovysoký centr na přední tyč si naběhl Odemwingie a nedal Stepanovi šanci. Útočník Lokomotivu byl při chuti a mohl dokonce zkompletovat hattrick, ale ve stoprocentní šanci trefil jen boční síť. Poté už branka nepadla, Lokomotiv si připsal první vítězství v novém ročníku Prmier Ligy a odčinil tak porážku s Kazaní.

Autor: David Kubáň / sport.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele