13. kolo
12.07.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Debut Kollerovi nevyšel, Šinnik se Samarou bez branek

Šinnik překvapivě uhrál remízu 0:0 s favorizovanou Samarou, za Křídla Sovětů si odbyl debut Jan Koller, který na hřišti zanechal velmi dobrý dojem.

Samara si přijela pro tři body a také to tak od úvodních minut vypadalo. První nebezpečnou střelu si připsal Kalačev, jeho pokus zlikvidoval gólman domácích Stepanov. Poté přišel faul právě na Kalačeva, k míči se postavil Leilton, který vyslal velmi dobrou střelu, jeho pokus ale zlikvidoval skvělý Stepanov.

Tlak Sovětů nepřestával, do pokutového území se pokoušel probít Belozerov. Obránci mu míč jenom vypíchli, ten se dostal k Jiřímu Jarošíkovi, který svou střelou jen o pár centimetrů minul pravý horní roh branky domácích.

Koller byl platný hlavně sklepáváním vysokých míčů pro spoluhráče, po jedné takové akci střílel Leilton, bohužel pro Samaru minul branku.

Do hry se dostával i Šinnik, první velkou šanci měl Semoško, Lobos jeho střelu vyrazil pouze na Alleho, který trestuhodně minul. První poločas tak skončil bez branek, Samara sice byla lepší, ale zásluhou brankáře Stepanova stav zůstal nezměněn.

Do druhého poločasu Samara posilnila útok, v 55. minutě odešel Kalačev a nahradil ho Savin.

Přehlídka spálených šancí pokračovala, Samara si sice dokázala vypracovat velké množství šancí, ale nedokázala žádnou proměnit. Výkon Šinniku nebyl nejhorší, přesto můžou domácí děkovat golmánovi Stepanovi, který se předvedl ve výborném světle.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele