21. kolo
14.09.2008 15:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Amkar otočil nepříznivý vývoj a porazil Šinnik 2:1

Amkar Perm veze tři body z půdy o záchranu bojujícího Šinniku, vítězná branka padla v druhém dějství.

V základní sestavě Šinniku nastoupil Polák Gorawski, informace o jeho zranění byly mylné. Šinnik si vedl od prvních minut relativně dobře, Amkar byl v útoku neškodný, nedařily se mu ani standardní situace, kterými je pověstný. Šinnik zaslouženě otevřel skóre ve 22. minutě, nejlepší střelec Jaroslavli Denis Bojarincev levačkou pod břevno překonal mladého brankáře Narubina. V dresu Šinniku byl nebezpečný také útočník Maxim Buznikin, nicméně do konce prvního dějství vedení domácí neudrželi, v 41. minutě vyrovnal po krásné střele Bulhar Peev.

Stejně jako v úvodu první půle byl ve druhém poločase aktivnější Šinnik, gól však dali právě hosté, neobsazený Dujmovič poslal Amkar do vedení 2:1. Ačkoliv měl Šinnik v následujících minutách častěji míč na svých kopačkách a častěji ohrožoval branku Permu, vyrovnání se nedočkal, blízko byl záložník Gorawski, ale mířil do boční sítě. Amkar těsný náskok uhájil a přeskočil v tabulce Samaru, která se po výhře s Chimkami posunula na první příčku.

Autor: David Kubáň / Gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

perm vyhraje 4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele