28. kolo
09.11.2008 17:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Rubin Kazaň - Těrek Groznyj 1:3

Nový ruský mistr z Kazaně se doma proti Těreku příliš nepředvedl, ačkoliv vedl 1:0 po brance Semaka. Naopak hosté si odvážejí cennou výhru, když jim všechny body zajistil svými dvěmi brankami Petre.

Domácí před zápasem hlásali, že chtějí ukázat jak hraje mistr. Přesto se v sestavě objevila některá méně známá jména, například místo Kvirkvelji se na hřišti objevil veterán Fjodorov. Vykartovaného Rebrova nahradil Kobenko.

Od začátku utkání byli aktivnější hosté, první větší šanci si však vypracovali domácí. A ti se hned mohli radovat, spolupráci Karadenize a Adamova zužitkoval Semak. Fotbalisté Kazaně si vedení pořádně neužili a už bylo srovnáno, za hosty odpověděl Bendz.

První poločas tak skončil 1:1. Aktivněji hráli trochu překvapivě hosté, kteří si však nedokázali vypracovat, kromě vstřelené branky, větší šanci. Do druhého poločasu poslal trenér domácích fotbalistů hned dvě nové tváře. Na hřiště se podívali Sibaya a Kabze, naopak odešli Kobenko a Miloševič.

Ani tyto změny však nic na nudné hře domácích nezměnily. A tak se většina druhého poločasu odehrávala v duchu přátelského utkání. Diváky ze sedaček zvedlo až poslední deset minut, ve kterých dvakrát skóroval Petre. Nejprve se krásně uvolnil a tvrdou střelou překonal gólmana, poté tuto akci zopakoval, místo tvrdé střely však zvolil zakončení lobem. Těrek díky těmto brankám vyhrál na hřišti Kazaně 3:1.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele