24. kolo
04.10.2008 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Miloševič a Bucharov vystříleli Rubinu výhru nad Nalčikem

Rubin porazil Spartak Nalčik vysoko 3:0. O vítězství se postarali útočníci Rubinu, jednu branku vsítil Bucharov, dvě Miloševič.

Rubinu se mnohem lépe dýchalo po bleskurychlé úvodní brance. Už v první minutě se po centru Noboy trefil hlavou neobsazený Alexandr Bucharov. Nalčik se nestačil zotavit z rychlého gólu a brankář Chomič lovil míč ze sítě podruhé. Alexandr Bucharov opět vyhrál vzdušný souboj, Chomič sice stačil míč vyrazit, ale Bucharov se opět dostal k míči a přihrál kanonýrovi Savu Miloševičovi, který oslavil svou první branku v ruské Premier Lize. Kavkazskému Spartaku očividně chyběl důležitý záložník Gogita Gogua a před branku Kazaně se hosté dostávali sporadicky. Za zmínku stojí jen střela Jatčenka, s kterou si poradil gólman Ryžikov.

Začátek druhého dějství Nalčiku vyšel, ale aktivita hostům nevydržila moc dlouho. Nebezpečně nůžkami pálil David Siradze, ale Ryžikov svůj tým podržel. Kazaň si poradila s tlakem Nalčiku a sama udeřila potřetí. Argentinský obránce Cristian Ansaldi přesným centrem našel Miloševiče a zkušený ostrostřelec se v tomto utkání trefil podruhé. Rubin měl další příležitosti na upevnění vedení, ale když z dobré pozice nepřekonal Chomiče záložník Noboa a na druhé straně skončila střela Samsonova na tyči, utkání skončilo výsledkem 3:0. Trenér Kurban Berdijev sice nemohl být úplně spokojený s předvedenou hrou svých svěřenců, ale tři body jeho mužstvo opět přiblížily k titulu.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele