26. kolo
25.10.2008 12:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Rubin si pohrál se Samarou

Kazaň dokázala vyhrát nad Samarou doma 3:0, domácí tak udělali další důležitý krok k titulu. Hostům se naopak začínají vzdalovat evropské poháry.

Začátek utkání vyšel Samaře, ale první kdo vystřelil na branku byl Rubin Kazaň. Na druhé straně mohl hlavou poslat hosty do vedení Jan Koller, ale jeho hlavička mířila nad. Byla to jediná větší příležitost českého obra, obránci Rubinu ho totiž pečlivě strážili. Domácí měli šancí více, ale Rebrov ani Bucharov neuspěli. Do konce prvního poločasu se však dočkali. Na začátku i konci akce byl Argentinec Cristian Ansaldi, který po krásné individiuální akci rozvlnil síť.

První poločas tak vyhráli domácí, navíc diváci se rozhodně nenudili. Na začátku druhé půle oba trenéři jednou vystřídali, domácí trenér stáhl ze hry Rjazanceva , jehož nahradil Kobenko. Oproti tomu na druhé straně nahradil Tichonov Adžindžala.

Ani toto střídaní však hostům nepomohlo, ve 47. minutě totiž znovu inkasovali, šťastným střelcem byl Bucharov. Asistenci si na své konto připsal Noboa. Tento gól hosty zlomil, poté si dokázali vypracovat už jen jedinou šanci, kterou navíc Savin zahodil. Všechny otazníky byl odstraněny v 65.minutě, z přímého kopu se trefil krásně do horního rohu branky Noboa a uzavřel tak gólový účet utkání. Poté se již nic stěžejního nestalo, domácí tak můžou slavit další důležité vítězství.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele