23. kolo
28.09.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Argentinec Bracamonte sestřelil Rubin Kazaň

FK Moskva přerušil vítěznou šňůru Rubinu Kazaň, z hlavního města Tatarstánu si odváží tři body. Rozhodl o nich útočník Hector Bracamonte, který se trefil krátce před koncem poločasu.

Moskevské mužstvo nastoupilo v útoku s osamoceným Hectorem Bracamontem a v úvodu utkání bylo aktivnější. Brankář Rubinu Sergej Ryžikov se několikrát zapotil a zároveň sám nepůsobil nejjistějším dojmem. Jeho podcenění centru Samedova málem využil Česnauskis, který neskóroval do odkryté branky. Rubin s přibývajícím časem přidal na aktivitě a bývalý hráč FK Moskva Roman Adamov prověřil schopnosti gólmana Jurij Ževnova. Rubin podnikal rychlé útoky prostřednictvím klíčového hráče Gökdenize Karadenize. Turek dělal obraně FK Moskva velké problémy.

Nicméně díky jistého výkonu Ževnova a dobré práci obrany FK Moskva ustál tlak a k šoku domácích fanoušků otevřel skóre. Po centru Samedova překonal v pádu Ryžikova útočník Hector Bracamonte. Granátově-červení jen potvrdili, že venku jsou mnohem silnější. Vstřelená branka až moc uklidnila hráče FK Moskva, za což málem zaplatili tvrdou daň. Adamov po přetaženém centru Karadenize nastřelil hlavou tyč.

Začátek druhého poločasu vyšel FK Moskva podle plánu. Aktivní hrou nedovolili Rubinu dostat se do souvislejšího tlaku. Bylo očividné, že ukrajinský trenér Oleg Blochin v taktické bitvě porážel Berdijeva na celé čáře. Trenér Rubinu si moc nepomohl ani nasazením Bulharova, který hru příliš neoživil. FK Moskva působil lepším dojmem, Rubinu nic nedovoloval a navíc byl nebezpečný směrem dopředu.

Kazaň si přesto dokázala vytvořit závěrečný tlak, na přímém kopu veterána Savo Miloševiče si ale smlsl Bělorus Ževnov a hosté už vedení udrželi.

Autor: David Kubáň / Championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele