21. kolo
14.09.2008 14:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Rubin ve šlágru kola porazil Dinamo a přiblížil se titulu

Rubin Kazaň se po výhře proti konkurentovi Dinamu Moskva opět o něco přiblížil kýženému titulu. Tři body domácím zajistil už ve druhé minutě Ukrajinec Sergej Rebrov. Kazaň vede ligu už o devět bodů.

V sestavě Kazaně chyběl zraněný tahoun Gökdeniz Karadeniz. Trenér Dinama Andrej Kobelev udělal několik změn v sestavě. Zraněnou jedničku Gabulova nahradil Karčemarskas, který dostal přednost před talentovaným Šuninem. Místo Kowalczyka nastoupil na kraji obrany Wilkshire.

Úvod utkání byl ve znamení šoku pro hosty. Odražený míč po střele Hasana Kabze z dorážky uklidil do sítě Sergej Rebrov – 1:0. Pro Dinamo mohlo být hůř o chvíli později, střelu Kabzeho gólman Karčemarskas zneškodnil. Po vstřelené brance se Rubin, jak už je zvykem, zatáhl do obrany, iniciativu převzal tým kouče Kobeleva. Přestože měli hosté povětšinu prvního poločasu míč na svých kopačkách, nedokázali překonat brankáře Ryžikova.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Dinamo útočilo, Rubin se bránil. Brankář Sergej Ryžikov musel být pořád ve střehu, před jeho svatyní vznikala nejeden zajímavý moment, zaměstnával ho svými střelami především záložník Dmitrij Kombarov. Deset minut před koncem utkání po chybě obránců Dinama obehrál střídající Rjazancev brankáře, ale srdnatým zákrokem mu radost z gólu překazil zadák Fernandés. Jelikož branka ve zbývajícím čase nepadla, Rubin ukořistil cenné tři body nad konkurentem o titul Dinamem.

Autor: David Kubáň / Championat.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kazan vyhraje 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

slagr vyhraje dinamo 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Na to bych nevsadil nic .... rek bych jasny vitezstvi (nebo alespon neprohra) Kazane

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin se opět příblížil o krůček k senzaci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele