18. kolo
16.08.2008 10:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Vladivostok - Samara 0:0

Protože si celky Vladivostoku a Samary ve vzájemném střetnutí 18.kola nevytvořily moc zajímavých momentů, nezáživné utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Ve Vladivostoku se hrálo kvůli odlišenému časovému pásmu tradičně v dopoledních hodinách. Oba celky šly do utkání s dobrou náladu. Luč-Energija zdolala minulý týden konkurenta o udržení Šinnik Jaroslavl. To Samara má opačné, mnohem příjemnější starosti, dvěmi brankami v nastaveném čase udolala Lokomotiv a dostala se před něj na páté místo.

Domácí vstoupili do utkání aktivně, v koncovce je však brzdily nepřesnosti. První vážnější šanci tak měla Samara. Oleg Ivanov vybídl útočníka Savina do šance, ten však s míčem naložil nešikovně a ideální moment propásl. Podobně si počínal Adžindžal o tři minuty později, střela mu nesedla. Nápor Vladivostoku fotbalisté Samary brzdili za cenu žlutých karet, v prvním dějství se na jejich straně třikrát zažlutilo. Hosté si přesto v ofenzívě do konce poločasu počínali o něco kreativněji. Což dokumentoval Adžindžal, který se pokusil dalekonosným pokusem zaskočit českého gólmana Marka Čecha.

Utkání nebylo příliš záživné. Nedalo se to vůbec srovnávat s předcházejícím duelem rezervních celků, kde padlo hned šest branek. Osobní souboje, řada nepřesností, znudění diváci na tribunách – to vše charakterizuje dnešní utkání. Druhý poločas také moc fotbalové krásy nepobral, svou úrovní navázal na ten první.

Na gólový moment se čekalo do 60. minuty Tichonov svůj technicky provedený přímý kop nasměroval těsně nad. Ještě před tím souboj Koller versus Čech vyhrál druhý jmenovaný, který českého obra vychytal. Janu Kollerovi zatím není přáno vsítit první branku v ruské Premier Lize, přestože prakticky každé kolo vydrží na hřišti celých devadesát minut. Nudné utkání v závěru oživila četná střídání. Na hřiště se kupříkladu dostali v dresu Vladivostoku dva bývalí hráči Samary – Bulyga a Ševčenko. Boj s velkým množstvím chyb. To dnes viděli fanoušci na stadionu Dinamo.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele