23. kolo
27.09.2008 14:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Zenit si lehce poradil s Lokomotivem

Zenit si bez větších problémů poradil s Lokomotivem Moskva. Vysoké vítězství 3:0 režíroval především střídající Alejandro Domínguez, který jednu branku připravil a jednu sám dal.

Zenit nastoupil bez Andreje Aršavina, kterého nepustily do hry čtyři žluté karty, v sestavě ho nahradil Viktor Fajzulin. Svěřenci Dicka Advocaata, který dnes slavil své 61. narozeniny, se ujali otěží od prvních minut a bylo jen otázkou času, kdy vsítí úvodí branku. Podařilo se jim to v 17. minutě, Denisov vysunul Fajzulina a ten překonal českého brankáře Marka Čecha.

Zenit nadále útočil, hlavička útočníka Pavla Pogrebňaka lehce olízla břevno. Lokomotiv se do hry dostal až po inkasované brance, domácí přidali na agresivitě a hned to bylo znát. Pravda, převahu si nevytvořili a Zenit měl stále zápas ve své moci. Za zmínku stojí střela Torbinského, která vystrašila Malafejeva.

Aktivní byl Lokomotiv po změně stran, Glušakov pálil nebezpečně nad, jen vyrazit musel brankář Malafejev razantní střelu Syčeva. Odpor Lokomotivu zlomil až zadák Petrohradu Puygrenier, který se prosadil po výborně zahrané standardní situaci střídajícího Domíngueze. Argentinský útočník se poté převtělil do role zakončovatel a po vysunutí od Dannyho kapituloval Marek Čech potřetí.

Autor: David Kubáň / Championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
pospech11

doufám že to nepřipravý máru o místo jedničky v lokomotivu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele