5. kolo
13.04.2008 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Těrek Groznyj 2:0

Dvěma brankami v prvním dějství porazil Lokomotiv Těrek Groznyj. Vítězství domácích je naprosto zasloužené, hosté se na půdě soupeře opět neukázali v dobrém světle.

Už v 7. minutě likvidoval brankář Těreku Lika střelu Biljaletdinova. Lokomotiv byl aktivnější, v 19. minutě Janbajev převzal míč a vnikl do pokutového území, kde hledal Odemwingieho, obránce Iljev však byl včas na svém místě a akci přerušil.

V 34. minutě Lokomotiv otevřel skóre zápasů, Kocsiš s přispěním teče jednoho ze zadáků Těreku razantní střelou rozvlnil síť. Neuběhlo ani pět minut a hostující Těrek kapituloval podruhé, Kocsiš předložil přesnou přihrávku na nabíhajícího Torbinského, který překonal Liku trefou pod břevno.

V 63. minutě chyboval rozhodčí. Torbinskij totiž nastřelil břevno, od kterého se míč odrazil do zad Liky a následně za brankovou čáru, gól ale nebyl uznán. Ve zbývajícím čase měl Lokomotiv několik dalších příležitostí navýšit skóre, Těrek byl naopak v útoku sterilní. Utkání tak skončilo vítězstvím Lokomotivu 2:0 a domácí si tak připsali čtvrté vítězství v řadě.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele