25. kolo
19.10.2008 14:15 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Koller dal jednu branku, ale na vítězství proti FK Moskva to nestačilo

Útočník Křídel Sovětů Samara Jan Koller potvrdil střeleckou formu i v zápase 25. kola ruské ligy proti FK Moskva, ale protože za hosty vyrovnal Bracamonte a další branka nepadla, skončilo utkání 1:1.

V úvodu utkání převzali domácí iniciativu a hrozili především ze standardních situací. Ve 25. minutě se dočkali vedení, když Jan Koller jednu z nich poslal do sítě brankáře Jurij Ževnova. Branka přišla poté, co se zranil Oleg Ivanov, kterého nahradil Anton Bober. Trenér hostů Oleg Blochin zareagoval stažením nevýrazného Stavpece, do hry se dostal Igor Strelkov a byl u vyrovnání, když si Hector Bracamonte zpracoval míč na hruď a krásnou střelou rozvlnil síť.

O poločasové přestávce si Blochin musel lámat hlavu s tím, kdo nahradí zraněného kapitána Godunoka, na hřišti se objevil Epureanu. A další zranění v řadách FK Moskva, ze hřiště musel Jop a nahradil ho Krunič. Všechny tyto nepříjemnosti FK Moskva vyhecovaly ke skvělému výkonu. Křídla už neměla tlak, naopak hosté drželi míč a chilský brankář Lobos se začínal potit.

Útočník Bracamonte byl při chuti, ale Lobos a smůla v zakončení byly proti. V prvním případě Argentince vychytal Lobos a poté za brankáře zaskočil nerovný terén. U Samary takové momenty k vidění nebyly. Jedinou vážnější příležitost měl Adžindžal, který střílel po přihrávce Tichonova nad.

Trenér Křídel Leonid Sluckij tento rok svůj bývalý tým porazit nedokázal, remízou si navíc jeho celek zkomplikoval cestu do evropských pohárů. Na druhé straně se zdá, že Oleg Blochin konečně našel klíč k úspěchu jeho FK Moskva.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele