21. kolo
14.09.2008 13:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Koller zařídil výhru Samary

Samara dokázala udolat na vlastním stadionu poslední Chimki, v samotném závěru zápasu byl navíc vyloučen brankář hostí Berezovskij.

Začátek zápasu nebyl příliš záživný, hrálo se rozmáčeném terénu, navíc tvrdá hra obou mužstev mu na kvalitě příliš nepřidala. V prvních dvaceti minutách tedy diváci neviděli mnoho pohledných akcí, oba týmy se snažily spíše nakopávat vysoké míče. Jako první si vážnější šanci vypracovali hosté, avšak proti střele Dinejeva se vytáhnul domácí gólman Lobos.

Chimki byly nadále aktivnější, velkou příležitost měl brazilský obránce Gabriel, který se dostal k míči po zaváhaní Lobose. Jeho střelu však na brankové čáře zastavil Belozerov.

Pro diváky nepříliš atraktivní první poločas tedy skončil 0:0.

Druhý poločas byl však pravým opakem toho prvního, mnohem aktivnější byli domácí, kteří si dokázali vypracovat vyložené brankové příležitosti. Otevřít brankový účet zápasu mohl jako první veterán Tichonov, v zakončení ale selhal. Domácí fandové se však gólu dočkali o chvíli později, když se Jan Koller dokázal prosadit přes Brazilce Gabriela a překonal Berezovského.

Exhibice domácích poté pokračovala, v 67. minutě se nekompromisní střelou prosadil Budylin. Samaru druhá branka uklidnila, zatímco Chimki dál dělaly chyby v obraně. Po jedné z nich se v 89. minutě řítil sám na branku Koller, který byl faulován Berezovským. Domácí gólman dostal červenou kartu a v bráně ho musel nahradit obránce Danielson. Ani on však nedokázal lapit penaltu Antona Bobera, který tak stanovil konečný výsledek 3:0.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

samara vyhraje golem kollera 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele