24. kolo
05.10.2008 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Pesjakov poslal Šinnik do kolen

Chybující brankář Pesjakov se postaral o vítězství FK Moskva 2:1. Šinnik může prohra poprávu mrzet, byl totiž aktivnějším celkem.

V prvních patnácti minutách se prezentoval Šinnik velmi dobrým výkonem, kombinační fotbal mu málem vynesl úvodní branku, po přihrávce Monarova zachránilo Ževnova břevno. Šinnik pokračoval v aktivitě, ale do kolen ho poslal brankář Pesjakov. Mladičký brankář ve snaze odvrátit centr před Bracamontem špatně vyběhl a Alexandr Samedov poslal FK Moskva do vedení.

Šinnik Jaroslavl inkasovaná branka rozhodila a iniciativu převzalo FK Moskva. Jaroslavlské mužstvo se zřídkakdy dostávalo před branku soupeře a vzhledem k pomalému tempu hry spoléhalo na standardní situace. Šinniku citelně scházela největší hvězda Denis Bojarincev, Juris Laizans, který měl po něm převzít úlohu vůdce, moc dobrý výkon nepředvedl.

Na začátku druhé půle mladičký útočník FK Moskva Alexandr Stavpec nastřelil tyč. Když už se zdálo, že se Šinnik zvedá, potopil ho opět nezkušený gólman Pesjakov, který v rukou neudržel lehký centr a dorážející Hector Bracamonte zvýšil na 2:0. Šinnik se ani po druhé brance nevzdal a měl několik šancí udělat z utkání drama a nakonec snížil v 90. minutě Kudrjašov. Hosté však měli málo času na vyrovnání a utrpěli smolnou prohru, jejíž hlavním viníkem je chybující Pesjakov.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele