28. kolo
07.11.2008 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Gól Čeha zajistil Chimkám bod proti Tomsku

Tomsk jen remizoval s Chimkami, ačkoliv vedl ještě pět minut před koncem. Přesto tato remíza Sibiřany příliš mrzet nemusí, s největší pravděpodobností si totiž zahrají Premier Ligu i v další sezoně. Naopak Chimki budou muset o udržení ještě bojovat.

Domácí nastoupili v hodně improvizované sestavě, zejména co se týče složení obrany. Trenéru Juranovi totiž vrásky na čele přidělal Trivunovič, který přibyl na marodku k dalším dvěma obráncům. V základní sestavě tak nastoupil Jovanovic a Danielson. Na druhé straně, na tom však nebyl trenér Tomsku Valerij Nepomnjaščij o moc lépe. Hosté se museli vypořádat hned se trojicí zraněných hráčů, jmenovitě chyběli Strojev, Mladenov, Kornilenko a Tarasov, který v minulém utkání uviděl osmou žlutou kartu.

Úvod utkání patřil domácím hráčům, kteří se hnali dopředu. Jejich útočná snaha však končila buď na výborné obraně hostí, nebo na výtečném gólmanu Parejkovi. Naopak hosté se spíše bránili a čekali až se jim naskytne možnost brejku. Nicméně v první půli ohrožovali domácího gólmana Berezovského jen dalekonosnými ranami.

První poločas tak skončil 0:0, ačkoliv míč na kopačkách měli překvapivě častěji hosté. Více aktivní byli domácí, kterým se však nepodařilo jít do vedení.

Druhý poločas začal podobně, jako skončil ten první. Chimkám však jakoby nebylo přáno vstřelit branku. Prosadit se nedokázal ani Jegor Titov, a tak udeřilo na druhé straně. Trefil se Klimov, který úspěšně zakončil jeden z mála útoků Tomsku. Poté se musel několikrát vyznamenat Parejko, avšak ani on nestačil na střelu Nastjy Čecha. Všechny body nakonec mohly zůstat na novém stadionu domácích, jenže Titov selhal v zakončení a tak se body nakonec dělily.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele