20. kolo
29.08.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

FK Chimki - Šinnik Jaroslavl bez branek

V páteční předehrávce 20. kola ruské Premier Ligy Chimki na domácí půdě jen remizovaly s Šinnikem Jaroslavl 0:0. V 31. minutě neproměnil domácí záložník Eldar Nizamutdinov pokutový kop.

První půlhodina odpovídala postavení celků v tabulce. Fotbalisté běhali, ale s míčem nebyli dostatečně šikovní a hra postrádala myšlenku. Až koncem 30. minuty se začalo něco dít, do pokutového území Šinniku vtrhl Jegor Titov, kterého vzápětí fauloval Oleksič a sudí nařídil penaltu. K míči se postavil Eldar Nizamutdinov, ale branku minul.

Pět minut poté zahrozil i Šinnik. Proti tvrdé střele Jurij Laizanse se blýskl gólman Roman Berezovskij. Krátce před poločasem nebyl Monarevovi uznán gól kvůli ofsajdu.

Ve druhém poločase se hra změnila a to především zásluhou domácích fotbalistů, kteří se uchopili iniciativy. Aktivní byla především čtveřice Titov, Nizamutdinov, Soava a Antipenko. Postupem času však docházely oběma týmům síly. K vidění byl spíše boj bez šancí. Poslední příležitost měl v závěru záložník Chimek Nastja Čeh, ale z dobré pozice mířil přesně do míst, kde byl připraven brankář Pesjakov. Bezbranková remíza 0:0 je nic neřešící pro oba týmy.

Autor: David Kubáň / Gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele