11. kolo
16.05.2008 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Těrek Groznyj 2:1

Dinamo porazilo ve svém 2000. zápase v sovětské lize a ruské Premier Lize čečenský Těrek Groznyj 2:1. Za domácí se trefili Danni a Fernandéz, za hosty snížil střídající Kuzmičev.

Dinamo má zpravidla výborný vstup do zápasů a proti Těreku to potvrdilo. Danni našel na pravém kraji pokutového území Semšova, který technickou střelou přestřelil branku. Potom nemířil špatně Chochlov. Za hosty odpověděl Zemčenkov, jehož ránu vyrazil Karčemarskas. Ve zbývajících minutách hra přísné měřítko určitě nesnesla.

Během poločasové pauzy sáhl trenér Těreku Leonid Nazarenko hned ke dvěma změnám. Na hřiště poslal Kuzmičeva a Serdjukova. Nicméně Těrek se oproti první půli moc nezlepšil. Domácí útočník Keržakov nastřelil tyč. Bývalý hráč Sevilly si pak vylámal zuby na Likovi. Převaha Dinama přinesla ovoce v 63. minutě, po přihrávce Dimidka rozvlnil síť technickou střelou na vzdálenější tyč Danni.

Další branka Dinama na sebe nenechala dlouho čekat. Kombarov zahrával roh, na který si naskočil argentinský obránce Leandro Fernandéz a překonal Liku.

Po trefě Fernandéze bylo k vidění několik příležitostí na obou stranách. Do konce utkání padla jediná branka, v závěru snížili hosté, přihrávku Lachijalova zužitkoval střídající Serdjukov. Vítězstvím 2:1 Dinamo ukončilo pětizápasovou šňůru bez vítězství.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele