9. kolo
07.05.2008 18:30 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Křídla Sovětů Samara 2:2

Gólem Budylina v 90. minutě přišlo Dynamo Moskva o výhru nad Krylja Sovětov Samara. Modrobílí se museli smířit s remízou 2:2, nezvítězili ve čtyřech po sobě jdoucích ligových duelech v řadě.

V základní sestavě hostujícího týmu se objevil poprvé v této sezóně Jiří Jarošík. Diváci na Dinamo stadionu se ani nestačili pořádně usadit a už ve 2. minutě je rozradostnil svou druhou brankou v sezóně kanonýr Keržakov. Po přihrávce Kombarova na bližší tyč dopravil míč za záda Lobose. Další útok Dinama mohl skončit gólem o několik minut později, Danni se odhodlal k individuálnímu průniku, ale v koncovce neuspěl. Další šanci domácích z kopačky Semšova zlikvidoval připravený Lobos.

Také hostující Samara o sobě dala vědět a to především díky rychlému přechodu do útoku. Střelecký pokus Bobera těsně minul tyč. Dal o sobě vědět i Jiří Jarošík, který pro změnu střílel nad. Starosti trenérovi domácích přidělalo zranění Granata, kterého musel nahradit Klimavičius.

Rodily se další příležitosti, Savin střílel těsně nad břevno. Na druhé straně barikády stojí za zmínku sólo Keržakova, který rozebral dva obránce, ale na Bootha si už nepřišel.

Dinamo chtělo udeřit i na začátku druhé půle, příležitosti Kovalčika a Escobara se mezi tři tyče nevlezly. V 67. minutě hosté vyrovnali, na precizně provedený přímý kop Tichonova byl Šunin krátký. Odpovědět mohl prakticky ihned Keržakov, ale situaci jeden na jednoho nezvládl.

Trenéru Kobelevovi se podařilo střídání náhradník Genkov se několik minutu poté, co se dostal na hřiště zapsal mezi střelce, když zužitkoval vysunutí Semšova. V závěru utkání Dinamo málem pojistilo vedení třetí brankou, Keržakov přihrál Semšovovi, který se poradil s dotírajícím obráncem a střílel na bližší tyč, k radosti mu chyběly centimetry. Domácí fanoušky rozesmutnil v 90. minutě Budylin a vyrovnal na konečných 2:2. Dinamo přišlo v závěru o tři body a pocit vítězství nezažilo už čtyři kola.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele