18. kolo
17.08.2008 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

CSKA Moskva nemělo s Těrekem Groznyj problémy

Brankami Dzagojeva a Ignaševiče v druhém poločase porazilo CSKA Moskva Těrek Groznyj 2:0. Své jubilejní sté utkání v ruské Premier Lize odehrál záložník CSKA Miloš Krasič a patřil k nejaktivnějším hráčům na trávníku.

Podle předpokladů měli zápas v režii fotbalisté domácího celku. První vážnější příležitost měl Vasilij Berezuckij, jehož hlavičku zkrotil brankář Těreku Lika. Trenér Valerij Gazzajev musel už v prvním poločase sáhnout ke střídání. Zraněného Rahimiče nahradil Jevgenij Aldonin. Nový muž na hřišti mohl pět minut před koncem poločasu skórovat. Z osmnácti metrů pálil těsně nad branku. Brankář Lika pak ještě stihl zneškodnit střely Dzagojeva a Krasiče.

Herní převahu přeneslo CSKA také do druhého poločasu. Prakticky z prvního útoku domácích padla branka. Po centru Žirkova zaváhal Lika, když míč vyrazil přímo na hlavu mladičkého Dzagojeva. Těrek prohrával a musel přidat. CSKA ale stále hrálo svoji hru. Těrek se tak před brankou Akinfejeva prosazoval jen ve výjimečných případech.

Skvělé utkání hrál Krasič, pro kterého to byl stý zápas v ruské lize. Obránci Těreku byli z jeho výpadů bezradní a nezbývalo jim nic jiného, než Krasiče zastavovat za pomoci faulů. A to se jim také vymstilo. Po jednom z nich zahrál standardní situaci Žirkov tak přesně, že našla hlavu obránce Ignaševiče. CSKA se mohlo těšit z vedení 2:0.

Armádní klub zvítězil 2:0 a oplatil tak Těreku porážku z první poloviny ruské ligy.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele