1. kolo
15.03.2008 12:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Šinnik Jaroslavl 1:1

K velkému překvapení došlo na stadionu Lužniki. CSKA Moskva totiž jen remizovalo s Šinnik Jaroslavl 1:1. Za domácí se trefil Brazilec Jo, za hosty Laizans.

V dresu CSKA se neobjevil Daniel Carvalho, který se zatím po zranění nedostal do optimální formy. V úvodních minutách zápasu CSKA kontrolovali hru a měli více míč na svých kopačkách, hosté však pozorně bránili a nepustili favorita na dostřel branky. Do první velké šance se dostal Wagner Lowe, brankář Stepanov jeho střelu vyrazil s námahou na roh. Nejzáživnější moment prvního dějství tak bylo břevno domácího útočníka Jo, více nebezpečných příležitostí si totiž oba týmy nebyly schopny vytvořit.

Šinnik dnes dominoval především v obraně, hráči Jaroslavli se sice nebáli zaútočit, ale chyběla jim v ofenzívě větší údernost. V 62. minutě se dočkali fanoušci CSKA první branky, Krasič zatáhl míč po pravém křídle a následný centr zužitkoval útočník Jo – 1:0. Jaroslavl však inkasovaných gól nepoložil, hosté se hnali kupředu a odměnou jim byla vyrovnávající branka, obránce Berezucki sice vykopl míč z brankové čáry, ale jeho spoluhráči nepokryli Laizansa, který neměl s rozvlněním sítě žádný problém – 1:1.

Ani po vyrovnávající brance se nováček nestáhl do defenzívy a v 75. minutě se mohl dostat do vedení, ale Ricardo da Silva po standardní situaci z pěti metrů na Akinfejeva nevyzrál. V závěrečných minutách Sergej Yuran přeci jenom začal myslet na zadní vrátka, červenomodří stupňovali tlak, ale do konce utkání už přidat kýženou branku nedokázali.

Autor: David Kubáň / sports.ru, soccer.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To CSKA moc dobře nezačali sezónu, ambice velké, ale výkony průměrné !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele