29. kolo
16.11.2008 12:00 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

CSKA zesměšnilo mistra z Kazaně

Jednoznačným výsledkem skončilo utkání druhého s prvním. Brazilec Vágner Love potvrdil, že je ve skvělé formě a čistým hattrickem pokořil Rubin Kazaň, na konečných 4:0 pak v závěru upravil Jurij Žirkov.

Oba týmy nenastoupily v nejsilnější možné sestavě. Trenér CSKA Valerij Gazzajev šetřil obránce Ignaševiče, jeho protějšek Berdijev neposlal do hry Semaka (lehké zranění) a Gökdenize Karadenize.

Už od prvních minut bylo zřejmé, který tým je více hladový po gólech. Ve 2. minutě otevřel skóre Dzagojev, ale byl mu zaznamenán ofsajd. Více ze hry měli domácí, ale obrana Rubinu pracovala bezchybně a žádnou vážnější šanci nemusel brankář Ryžikov řešit. Ke konci prvního poločasu na hřišti začaly pracovat emoce. Po hrubém faulu Kobenka na Žirkova se na hřišti strhla lehká rvačka, ale sudí Gvardis emoce utišil.

Ve druhém dějství Armějci na svého soupeře vletěli a ve svém prvním útoku si vytvořili gólový moment. Žirkov centroval z rohového kopu a Rahimič nastřelil tyč. Pak už začal úřadovat nejlepší střelec ruské ligy Vágner Love. Po centru Šemberase vyskočil Vágner ze všech nejvýš a Rubin prohrával 0:1. Jistý mistr očividně neměl sílu hrát s CSKA vyrovnanou partii a domácí, když mohli, útočili.

V 60. minutě Vágner Love po individuální akci nastřelil tyč, poté střelu Žirkova vytěsnil Ryžikov a Krasič branku netrefil. Bylo jen otázkou času, kdy Rubin opět kapituluje. Stalo se tak v 76. minutě a opět se trefil Vágner. Tentokrát nedal Ryžikovi žádnou šanci, když na něj po vysunutí Krasiče běžel sám. Brazilec gól bouřlivě oslavoval a sudí Gvardis mu dal čtvrtou žlutou kartu a sezona pro něj skočila.

Dvacáté branky v tomto ročníku ruské ligy se Vágner Love přeci jenom dočkal. V 80. minutě zkompletoval hattrick! Rubin v závěru definitivně dorazil Žirkov, který těžil z přihrávky koho jiného, než Vágnera. Armějci zničili Rubin 4:0 a mohou jen zoufat, že úvod sezóny prospali. Momentálně v Rusku nemají konkurenci.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda, že už v tomto duelu prakticky o nic nejde, i tak to bude zajímavý souboj. Něco mi říká, že CSKA rozstřílí Rubin 4:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to byla dobrá věštba

Reagovat
-Kopy-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele