4. kolo
26.08.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester United - Tottenham Hotspur 1:0

Až ve svém čtvrtém zápase se konečně dočkal Manchester United zisku tří bodů. Proti Tottenhamu to ovšem neměl vůbec lehké a o výsledku rozhodl až ve druhém poločase, kdy zaznamenal svůj premiérový gól v Premier League Portugalec Nani.

Utkání se mohlo vyvíjet úplně jinak, kdyby se z dobré šance prosadil už v první minutě Robbie Keane. Irský reprezentant ovšem nastřelil pouze břevno. To byla zřejmě největší příležitost prvního poločasu, ve kterém měl mírnou převahu Tottenham. Red Devils to zkoušeli především z dálky, Michael Carrick jednou dokonce nastřelil tyč, jenže to bylo všechno.

Hodně horko bylo domácím zadákům při velké příležitosti Berbatova, který nejprve odešel Vidiče, potom prostřelil Van der Sara, ovšem na brankové čáře míč odvrátil Ferdinand. O minutu později zahrozil po skvělém pasu od Steeda Malbranka opět bulharský útočník, v pokutovém území zřejmě nastřelil ruku Browna, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře.

Tottenhamu se tyto nevyužité šance vymstily v 68. minutě, kdy z 25 metrů napřáhl Nani, brankář Robinson si sice na jeho prudkou střelu konečky prstů sáhl, ovšem míč už zastavit nedokázal. Portugalský mladíček svůj první gól v novém dresu oslavil stylově – povedeným saltem, přestože mu tento nebezpečný kousek před začátkem sezóny zakazoval manažer Alex Ferguson. Spurs se ještě v posledních deseti minutách snažili s výsledkem něco udělat, ale třetí porážce ze čtyř zápasů už zabránit nedokázali.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*Gazza

Kurna ted to snad uz vyjde! 2:0 pro Manchester

Reagovat
HOST*

Teď už to vyjde,.Manchester United -Tottenham 5:0!!!Doufám,že se prosadí už i Tevéz,co nedal proti City gylo trestuhodný,dal bych mu za to pokutu Musí se chytit i on bude to ještě herší pro Tottenham

Reagovat
HOST*Gazza

Jsem zvedav jak to bude klapat az nastoupi Rooney vedle Teveze v utoku!Doufam ze to bude golostroj!

Reagovat
HOST*giggs

Tevézovi stačí jeden gól a pak se chytne a až se vrátí Rooney celá premier league bude jen závidět Myslim si,že se Carlos chytne už teď,jednou Ryan,Schooles a pak Nemanja,nebo Rio.Někdo z nich dá góla dvakrát,takže 5:0,Sunderland zmrskáme a pak už bude zpátky aspoň Cristiáno.MANCHESTER UNITED!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

0:5 pro Tottenham!!!

Reagovat
HOST*

Ani v příším životě se taková věc nestsane,jak tě taková debilita napadla?Bez urážky,ale zdravej člověk by tohle nenapsa

Reagovat
HOST*hagis

Jóóóóóóóóó 1:0 pro man utd parada

Reagovat
HOST*

uf..už bylo na čase,takový kádr a pořád se nedařilo,myslím,že nás to ted nakopne a už začneme vyhrávat jako předtím(a byrzy k tomu už přispěje i můj oblíbenec cristiano

Reagovat
HOST*Gazza

PARADA! Ted uz to snad bude slapat! Radej bych byl kdyby hral uz Rooney!!Nejak me tam chyby koncovej hrac! (strelec).Manchester si vytvori sice tlak,ale je to takovy zoufaly! Rooney je dravec,kterej by to ve predu rozhybal! Umi dobre vyuzivat svoji silu a do sestnactky soupere by se jeho dravost a rychlost uz hodila! Uz se tesim az nastoupi po boku s Tevezem!

Reagovat
HOST*

Co týče Carlose,tak u mě zatím zůstal za očekáváním,hlavně aby se neprobral třeba až 3 kola před koncem Jinak hra rudých ďáblů z tottenhamem mě zklamala,ale zaplať pánbůh za 3 body,snad se to teď rozjede

Reagovat
HOST*Gazza

Tevez hral dobre.Nehral moc na hrotu jak bylo v televizi rozestaveni.Chodil si pro prihravky do hlouby pole! Nic neskazil,dobre konbinoval.Nemuzem cekat hned zazraky!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele