35. kolo
21.04.2007 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Libor

Zdravim fanoušky blue,

škoda s posledmím týmem jsme mohli uhrát něco víc něž jen remízu, mimochodem já jsem z jižní moravy

Reagovat
HOST*roman

aj ja ta zdravim to aspon vidis aky je to debil ten Pearce ,ked nedokazali vyhrat nad poslednym Watfordom tak co chcu hrat! caf CITY!!!!

Reagovat
HOST*Martin

Ani nevím co napsat, očekával jsem totiž vítězství. Teď nás čeká Aston Villa, tabulkově i herně naprosto vyrovnaný team, tak už snad konečně doprdele doma dáme víc než jeden gól!!! Jinak fakt nevím... Asi to bude chtít na novou sezónu nějaké změny, takhle ve sračkách se hraje už druhý rok!! Pochybuji, že bude změna na postu manažera (Pearce).Roman nezapoměn si vyzvednout balík a zdravím též Libora na jižní Moravu. Tak zátím čau a něco napište.

Reagovat
HOST*roman

Zdravim fans CITY ja pevne verim ze bude zmena na poste manazera.Martin vybavim to neboj len nech sa mi ozve.Sprava pre Libora:Napis nieco o sebe.Cafte

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele