38. kolo
13.05.2007 16:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Sheffield United - Wigan Athletic 1:2

Přímý souboj o záchranu vyzněl překvapivě lépe pro Wigan, který v dnešním utkání potřeboval vyhrát jakýmkoliv výsledkem, aby se zachránil, a to se mu povedlo. Utkání rozhodl gólem z penalty David Unsworth jen pár vteřin před koncem prvního poločasu.

Hosté šli do vedení už ve 14. minutě. Kevil Kilbane našel v pokutovém území Dennyho Landzaata, který míč přizvedl na Paula Scharnera a ten se prosadil. Wigan přišel v průběhu prvního poločasu přišel o Arjana De Zeeuwa, který se střetl s kolegou Emilem Heskey a musel být vystřídán Josipem Skokem. Sheffieldu se ještě v prvním poločase povedlo vyrovnat. Phil Jagielka potáhl míč po pravé straně a před bránou našel Jonathna Steada, který gólmanovi Pollittovi nedal šanci. Těsně přes přestávkou musel trenér Paul Jewell sáhnout ještě k jednomu střídání. Taylora vystřídal David Unsworth, který už po dvou minutách hry se prosadil, dokázal proměnit penaltu a poslal tím hosty opět do vedení. Pikantní je, že Unsworth hrál na podzim právě za Žiletky a v jednom bezbrankovém utkání tehdy penaltu neproměnil.

Druhý poločas byl o neustálém urputném boji o vstřelení branky ze strany Sheffieldu, což se bohužel i přes několik slibných šancí nepovedlo. Navíc posledních patnáct minut hry se Wigan musel obejít bez McCullocha, který obdržel duhou žlutou kartu a byl vyloučen. Po posledním hvizdu rozhodčího bylo na tvářích hráčů Sheffieldu patrné zklamání, ale stále žila naděje v prohru WHU v zápase s Manchesterem United, jenže ten také prohrál a sestup se stal skutečností.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (5)

Přidat komentář
Shevchenko

SHEFFIELD MUSÍ !!!

Reagovat
HOST*M

Chudaci

Reagovat
HOST*

Sheffield musíííí žiletky 4ever

Reagovat
HOST*Joker

Osobne si myslim ze Sheffield to zajtra o gol Wiganu pusti,zalezi to na priebeznom stave z Old Traffordu...

Zlost na WHU je velka z oboch zainteresovanych stran,ak sa ManUtd od zaciatku oprie do kladivarov osobne tipujem 1:2 pricom goly budu padat az na zaver.....

Reagovat
HOST*

tak to je blblost, ve fotbale nemas nikdy nic jiste, takze pustit zapas za techto okolnosti je uplna kravina...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele