24. kolo
20.01.2007 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Reading FC - Sheffield United 3:1

Reading přehrál na Madejski Stadium Sheffield United v pohodě 3:1. Ve 44. minutě prokázal zabijácký instinkt Shane Long a poslal svým prvním gólem po příchodu z Irska Royals do vedení. Druhá půle začala parádním představením ekvádorského obránce v dresu domácích de la Cruze. Ten se z vlastní poloviny dostal po spolupráci s Harperem až do zakončení a zvýšil na 2:0.

V 53. minutě se dostal na trávník záložník Sheffieldu Keith Gillespie. Aniž by se však vůbec dotknul míče, putoval pod sprchy. Po autovém vhazování udeřil loktem Stephena Hunta a dostal červenou kartu. Následnou potyčku, která vznikla v prostoru střídaček, odnesli vyloučením také manažer hostů Warnock a jeden z mužů realizačního týmu Readingu, Wally Downes. V 70. minutě pak definitivně rozhodl Stephen Hunt, když zblízka dorazil Sidwellův pokus, který na brankové čáře na chvilku zastavil Kozluk. United přidali čestný úspěch zásluhou Christiana Nadeho poté, co střídající útočník vyzrál na ofsajdovou past Readingu.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele