31. kolo
31.03.2007 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (31)

Přidat komentář
HOST*

newcastle vyhraje 3:0

Reagovat
HOST*Martin

Je to možný.

Reagovat
HOST*

Musí!

Reagovat
HOST*

Newcastle sa potrapi ale vyhra aspon dufam

Reagovat
HOST*Martin

Bude to těžký zápas, ale doufám, že city budou bodovat! Když se podívám na tabulku, tak je jasné kdo by měl vyhrát... Snad se to povede, Pearce je koumák a postaví to dobře. Corradi by mohl dát aspoň tři kousky, ne piva, ale góly!! Chytřejí budem v sobotu večer. Tak "blues" držíme palce !!! Že by v tipáči ostrá dvojka? Možná. Zatím čau a tímto zdravím všechny fans city!!!

Reagovat
HOST*roman

co sisa NEOZVAL?

Reagovat
HOST*milco

ak si sa poriadne pozrel na tabulku tak si urcite videl ze newcastle je na tom o 4 pozicie lepsie.sice nam este chyba owen ale martins a sibierski nechaju 3 body na St.James Park

Reagovat
HOST*

Jasna jednicka! NEWCASTLE!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*tomino

bude to boj ale musej vihrat(vsadil jsem na ne 3 kila )

Reagovat
HOST*roman

city ma 3body verim ze sa zachrani. best of city!!!!!!

Reagovat
HOST*Parker

No, tak z Poháru UEFA jsme venku, hra o ničem, tabulkou se zase propadáme, sezóna v hajzlu. Co zbývá? Snad už jen vyhodit trenéra.

Reagovat
HOST*milco

co kamarade?co sme mohli cakat?jviem ako ti pomoct.jedine co zostava aby sa co najskor vratil owen a zacal co najrychlejsie sypat goly ako z rukava.a neboj sa ono to pride.

Reagovat
HOST*Riddick

Skoda no, jakozto dlouholety fanda ManUnited nemam samozrejme moc v lasce mestske rivaly ManCity. Ale tenhle vysledek me hodne prekvapil. Zdalo se ze straky zacinaji v puli sezony pridavat a ted takovy propad.

Reagovat
HOST*roman

pretoze som fanusik city tiez nemam v laske united ked bude derby tak vas dufam vyklepu

Reagovat
HOST*Riddick

United porazi City kdykoliv, i s "beckem"

Reagovat
HOST*Martin

Super zápas, ani sem to nečekal, škoda, že TV galaxie-sport se zaměřila na zápasy silné trojky. Pořád čumět na Ars., Chels., a Man.utd. už to leze krkem! Teď bodovat s mužstvy z Londýna a bude klid. Bacha na Charlton!! Má fazónu!! Bude to zajímavé, s vítězným koncem? Bye for now!

Reagovat
HOST*roman

ahoj co si sa neozval?

Reagovat
HOST*roman

ahoj co si sa neozval?

Reagovat
HOST*

Tak se na to necum!

Reagovat
HOST*Martin

Dobrá zpráva pro všechny příznivce city, on friday 6.4. 2007, 6:10 p.m. je na TV galaxie-sport přímák ze zápasu s charltonem!! Potom dávaj everton a fulham, takže skvělý zelený pátek! No hlavně, aby byl potom modrý, kvůli postavení fulhamu v tabulce potřebujem, aby vyhrál everton. O vítězství city snad nepochybujem, na charlton se nám doma daří, ale nebude to jednoduché...

Zpráva pro romana: zapoměl sem, napiš znova tel. číslo.

Reagovat
HOST*roman

tel.c.-0905746561 co povies na mpenzu super nie?

Reagovat
HOST*Martin

mpenza je boreček, myslím, že si corradi už nekopne! Stejně nic nehrál. Ještě kdybys mi mohl poslat tvoji e-mailovou adresu tak bych tě mohl poslat fotky ze stadionu city! Loni jsme tam byli. Mám doma asi čtyři dresy, čepice programy k zápasum apod. To tel. číslo je mobil, nebo pevná linka? Zatím čau. Včera sem viděl šot na galaxii ze zápasu, bylo to jen tak tak. Ale tři body jsou doma a to je hlavní.

Reagovat
HOST*ROMAN

TO CISLO JE NA MOBIL EMAIL TI VECER JA MAM TIEZ STYRI DRESY TRI SALY CITY FANDIM OD R.1970 MOJ IDOL BOL BELL MAJ SA CAF

Reagovat
HOST*ROMAN

Sprava pre Martina Emailova adresa:roman.orgon@azet.sk OZVI SA UZ caf

Reagovat
HOST*Drápalík

Máš nějak zanedbanej katechismus, zelenej je trávník a čtvrtek, pátek je velkej a nejspíš to bude zároveň velkej průser pro posery z City.

Reagovat
HOST*Martin

Máš pravdu Drápalíku, na náboženství sem nechodil a samozřejmě sem to popletl. Tak od tebe to beru, protože tě dobře znám! Ale to nevadí, aspoň je o čem psát. Ale divím se, že to znáš ty, když jsi takový antikrist! Nechodíš náhodou na "vedlejšák" ministrovat ? A baví tě pořád fandit Spartě?? Čau

Reagovat
HOST*Drápalík

No já bych to taky pořádně nevěděl, ale poradila mi to jedna dobrá víla. Jinak žádnej antikrist nejsem, jsem jenom nepřítel církve a v tom je podstatnej rozdíl!!! Na vedlejšák do kostela nemůžu, páč by mě tam nepustili... Spartě fandím dál, ale už mě to tak nebere - mnohem raději se dívám na PL než na naší pa-ligu. Ale pořád lepší Sparta než klub, kterej vyhraje pa-ligu jednou za 60 let - kterej to asi je????

Reagovat
HOST*Martin

Už píši reakce na zápas s Charltonem. Jinak fandit city a slavii je super, to tě totiž nenechá vůbec v klidu! Doufám, že pro oba dopadnou velikonoce dobře, aspoň si můžem pořádně a hlavně "velikonočně" vylejt tykev!! Pak někomu volej........Musíš tomu štestí jít někdy naproti. Takhle se to nějak povídá! Dáme si spicha na "cípu" tam maj výbornej velikonoční ležák! Čus!!!

Reagovat
HOST*Drápalík

Prosímtě piš velký písmena k názvům klubů, fakt to vypadá děsně - jednou velký, jednou malý. Což u slavie, tam je to podle velikosti klubu, ale v Anglii se drž českých pravopisných zvyklostí. Na pívo nemůžu, mám v plánu jinou kulturu.

Reagovat
HOST*Roman

Sprava pre Martina.Email:roman.orgon@azet.sk

Reagovat
HOST*Martin

Zprava pro Romana: vecer, nebo zítra ti pošleme fotky ze stadionu city, já mam pak dovolenou, ozvu se po velikonocích! Jsme na lyžovačce v austrii. Udělaj za víkend šest bodů?? Bye for now!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele