28. kolo
14.03.2007 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Manchester City - Chelsea FC 0:1

Hráči Chelsea nastoupili na City of Manchester Stadium s vědomím náročného programu a zřejmě i proto měli pomalejší rozjezd. Čecha jako první hlavou prověřil Mpenza, na druhé straně se první nebezpečná situace zrodila až ve 28. minutě, ovšem hned skončila gólem. Richards ve vápně nedovoleně zastavil Kaloua, míč si k penaltě postavil Frank Lampard a jak je u něj zvykem, nemýlil se - 0:1.

Domácí toho mnoho nevymysleli a potvrdili, že na víc než boj o záchranu letos asi nemají. Za celý zápas Petra Čecha vážněji neohrozili, za zmínku stojí snad jen dva nepřesné pokusy Joeyho Bartona.

Ani Chelsea neodehrála žádný ofenzivní koncert, ale mohla své vedení zvýšit. Lampardův lob však odvrátil z brankové čáry Richards, střídající Shaun Wright-Phillips nastřelil břevno, s pokusy Drogby a Ballacka si v závěru poradil Isaksson.

V dresu Blues se poprvé po zranění hlavy objevil kapitán John Terry, ale nechybělo mnoho a zápas nedohrál - po přestávce se chvilku potýkal s poraněným kotníkem, ale nakonec na hřišti zůstal až do závěrečného hvizdu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (26)

Přidat komentář
HOST*

Urcite 1:0

Reagovat
HOST*

ja tži dam 1:0 1 velky kopanec do riti tebe a 5 golov do brany manchesteru

Reagovat
HOST*

Chelsea nekdy dala 5 golu?Jsou to betonaři.

Reagovat
HOST*

betonar si ty ty vyjebana hlava dubova

Reagovat
frank

Bude to 88:0 a všechny góly dá Lampard

Reagovat
HOST*

tak tak chelski fc$$$ neda 5 golov, mozno vo sne...prehra im nezaskodi...

Reagovat
HOST*

lamrd, lamprd 88 golov to iste

Reagovat
HOST*

debil a ty si ich dal kolko ty debilko sku...ny

Reagovat
HOST*

ty posuvereny debilko, ja nehram v PL ty igelit ved sa zobud, drz hubu tisko sed skrabkaj si svoje vajca zaparene a suchaj nohami, ty koskomrd !!!!

Reagovat
HOST*

89

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*

vy ste buzik...franku...chelsea prohraje,fakt...vy debile...

Reagovat
frank

co si vo sobe myslis, trapaku chelsea vyhrala a lampard dal gol priste drz raci hebu, debile

Reagovat
smazaný uživatel

CHelsea to dá!!!!jak nad tim někdo může pochybovat?!!!!!-man.city nemůžou s chelsea dát ani remku.....

Reagovat
HOST*Malibu Joe

Chelsea vyhraje!!!!!!!!to je jasný!!!!!

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
HOST*Martin

Je to bohužel holý fakt, populárnější a oblíbenější klub v Manchesteru hraje o záchranu! FA cup nevyšel, sem zvědavý jak to dopadne. Tohle sem teda letos nečekal i když... Tak "citizens" máte to na kopačkách!!!

Reagovat
HOST*guest

Cože??? Man City, že je populárnější klub v Manchesteru?? A na tos přišel jak????? Já myslím, že populárnější přece jenom bude Man U.....

Reagovat
HOST*Bulletproof

Ty si asi jeste nebyl v Anglii co?? V Manchestru jsou rozhodne popularnejsi City...

Reagovat
HOST*Salamandr

HEJ HOU

Reagovat
HOST*

Zase takova haluz ta Chelsea! Kterej debil to napsal ze city jsou v Manchesteru popularnejsi!? To je pekna picovina. Nepises do Blesku?

Reagovat
HOST*Martin

Seš jednoduchý, viz tvůj článek, ale za to ty nemůžeš. Asi znáš anglický fotbal jen z tv. No nic mě je to uprdele jaký používáš tituly piš nebo čti dál viz M´brough - city.

Reagovat
HOST*

Aha tak CITY jsou popularnejsi! A proto je v Manchesteru na kazdym rohu stanek nebo obchod UNITED se suvenyrama a oblecenim atd. Prober se!

Reagovat
HOST*Martin

Tak ještě jednou a doufám že naposled. V Manchesteru fandí lidi z té větší části city, proto jsou city v Manch. populárnější a oblíbenější. Fans united se retrukují hlavně z okolí Manch., no a taky z města. Samozřejmě že utd. jsou známější na této planetě, to ví snad i kojenec. Ale já se bavím pouze o městu. Když jsme byli na stadionu utd. tak mi toto potvrdil průvodce, že město to jsou hlavně city. Je třeba rozlišovat popularitu místní a světovou!! Teď fakt nevím, kdo se má probrat a kdo spát!

Reagovat
HOST*Ferguson

Ježišmarjá snad to ten pablb už pochopí !!! Třeba prodává na každym rohu v Manchesteru hotdog. Má to chlapec nějak pomotané! Čus

Reagovat
HOST*

A pozor!Dalsi pan vsudybyl! Pan nejchytrejsi i kdyby napsal ,ze fotbal se hraje na lede tak ty by jsi mu to odkejval. Priste si najmete strizliveho pruvodce!Dobrou!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele