36. kolo
28.04.2007 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*Martin

Jak jsem minule psal, máme doma villu, je to s náma srovnatelný, taky oni nic moc, sem zvědavý, kdo z tohoto duelu vyjde jako vítěz. No a dáme konečně něco, aby si fans mohli konečně z plna hrdla a od plic zařvat góóóóólll!!!! A nééé jen jednou. Bye for now. Můj tip: 3:2. Vassel, Corradi a vlastní.

Reagovat
HOST*roman

caf Martin vyhrame 2:0 goly daju Vasel a Mpenza ovsem ked nastupi

Reagovat
HOST*Martin

Roman zdravím a před chvilkou sem si na poště vyzvedl balík. Dík za šálu city, je moc hezká. Takže vše je o.k.

Reagovat
HOST*roman

Som rad ze sa nestratil uzi si ho ja mam ten isty a estedalsi dva ale starsie dufam len ze City vyhraje.Derby s United dude urcite davat Galaxie uz sa tesim na ten zapas.Caf

Reagovat
HOST*Martin

V sobotu přivítáme doma villu, věřím v tři body a to je asi tak všechno. Jestli se konečně doma trefí, anebo neporuší tradici posledních útkání s nulou? Dnes je mi to vcelku jedno, už se těším na derby!! No a tam kdyby se protrhla hráz a nasypali by jim... Uvidíme. Nejdřív ať to odskáče villa, a pak "účkaři"! Bye for now!!! K zápasu napíši on monday.

Reagovat
HOST*roman

nieco pre fans CITY 5 maja na Galaxii priamy prenos derby s United dufam ze im to natru.Bye for now!!!!

Reagovat
HOST*Libor

Pánové tak to je tragédie, v základní sestavě jsou 3 útočníci na soupeře s kterým by se mělo bodovat myslím, že rysk v tomto případě nebyl moc na místě, možná nám pomůže příchod Jirky Jarošíka o kterém spekuluje deník Sport, a co se týče mě tak nevím ani co napsat

Reagovat
HOST*roman

Ahoj Libor,nie si sam pisal som dokedy tam bude Pearce tak dovtedy budu hrat v srackach aj ked su uz zachraneni a co sa tyka toho Jarosika tak neviem ci tam pojde caf. Nemam co uz dodat nasrali ma velmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédie to je,ještě že už nemůžeme sestoupit!!!!! ale všechno špatný je pro něco dobrý. Tohle už nemůže to psycho na lavičce ustát!!! Allardyce odešel z boltnu tak snad má namířeno k city!!!!

Reagovat
HOST*Martin

Nic se mi nechce psát, ostatně jste to napsali v předchozích vašich hodnoceních. Víme už skoro jistě, že změny musí přijít, a to jak na místě trenéra, tak i v hráčském kádru. Snad se "ledy" pohnou s novým majitelem! Jinak co se týká derby s utd., tak to vidím černě. Oni hrají super fotbal a mi sme ve sračkách. Dívat se samozřejmě budu, ale nějaké iluze si nedělám, a vy snad také ne. To tam mají přijet třeba Blšany, aby dali konečně branku??? Ještě, že nemůžou spadnout! Letos to bylo k tomu "padáku" neblíž!!! Takový mužstvo a druhý rok jen spodek tabulky. Takhle si nás "účkaři" pěkně vychutnaj. Čau, zdravím též SSC Neapol.

Reagovat
HOST*roman

SSC Neapol ty si fans City?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele