33. kolo
09.04.2007 16:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

1:1

Reagovat
HOST*Martin

Určitě lepší zápas na vel. pondělí než v pátek, sem zvědavý na dnešní sestřih z premiership na galaxii-sport. O zápasu nevím nic bližšího, ale nestál tento zápas místo trenéra fulhamu? Něco sem četl na eurosportu. Teď liverpool a arsenal, tři body z těchto zápasů beru! Otázka je, kdo dá góly. Bye for now!

Reagovat
HOST*roman

mas upllnu pravdu ale neviem cim to je ze city vonku vyhraju adoma ledva ledva uhraju bod vsetky doterajsie zapasy mam nahrate tie co davali na galaxi sport caf

Reagovat
HOST*roman

sprava pre Martina kedy mi zavolas?maj sa

Reagovat
HOST*Martin

Jak se psal byl jsem o velikonocích na lyžích v Rakousku, ale myslím, že ti syn posílal e- mail? Dostal jsi ho? Píšu z práce , tak za chvíli se podívám jestli si odpověděl. Čau. Fotky ze city pošle co nevidět, má nějaký problém s PC.

Reagovat
HOST*roman

zatial som nic nedostal ale ked mi nechces zavolat tak mi daj ty cislo a ja ti zavolam caf

Reagovat
HOST*Martin

Včera sem se ti zkoušel dovolat, 0905746561, ale hlásilo mi to, abych ověřil správnost čísla, nebo jestli je počet nul před číslem tolik, kolik jich má být. Takže sem se nedovolal, asi je tam nějaký problém. Jáká je k vám volačka? U nás máme před číslem volačku +420 a tel. číslo. Když tak napiš, dopoledne čtu. Se synem sem mluvil, tak říkal, že ti e-mail posílal. Dostal si ho? Včera sem bohužel nestihl magazím premiership, tak sem neviděl naše branky na fulhamu. Bye for now!!

Reagovat
HOST*roman

Spravu som dostal diki,ja mam pred cislom +420a tel.cislo ale neviem to naisto skus takto mi zavolat.Nase goly som videl super.Hlavne ze CITY ma 3 body.Zatial maj sa caf

Reagovat
HOST*roman

Sprava pre Martina ta volacka je +421 atel.cislo skoda ze byvas tak daleko caf

Reagovat
HOST*roman

Sprava pre Martina vsetko spatne omluvam sa to cislo je:+421 905 7465561 takto je to spravne tesim sa na tvoje zavolanie caf

Reagovat
HOST*Martin

Teď sem volal na číslo, které si mi poslal +421 905 7465561, zvedla to nějaká paní a řekla, že je to omyl. Tak nevím, je to správně?? Nemá tam být o jednu 5 méně?? Čau

Reagovat
HOST*roman

Ano mas pravdu je to:+421 905 746561 caf

Reagovat
HOST*Martin

Již píšu do diskuse na zápas s liverpoolem. Je třeba číst a psát. Jasně, dík za sms, Kiki Musampa, to byl boreček, ani nevím kde teď hraje. To víš, že s liverpoolem maj city velmi přátelské a korektní vztahy?? Říkal mi to kámoš co pracuje někde u liverpoolu. Čau a něco napiš.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele