37. kolo
05.05.2007 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Fulham FC - Liverpool FC 1:0

Tým Lawrieho Sacheze se díky výhře nad třetím Liverpoolem už téměř jistě zachránil a v posledním zápase už bude hrát jenom o udržení své patnácté příčky, kterou v současnosti okupuje.

Zápas rozhodl Američan Clint Dempsey, který se na hřiště dostal na začátku druhého poločasu. Trenér Benítez šetřil své největší hvězdy Kuyta, Crouche a také Gerrarda a možná proto si z Londýna neveze ani bod. Už v osmé minutě měl dobrou šanci Fowler, který ale minul centr Bellamyho a gólman Niemi míč vyrazil. Ani domácí nezůstali pozadu, jenže nejprve Montella nedokázal projít přes Alonsa a po pár minutách pálil nad Simon Davies.

Na začátku druhého poločasu vyslal dalekonosnou střelu z 25 metrů Mohamed Sissoko, ta ale nebyla dostatečně razantní, aby Niemiho mohla potrápit. Bránu hostů se pokusili ohrozit také Pennant a Bellamy, ale bohužel pro Liverpool se ujala až střela Dempseyho v 69. minutě, který dostal přihrávku od Roseniora za obranu a překonal hrdinu semifinále Ligy mistrů Pepe Reinu. Reds měli na vyrovnaní ještě několik šanci, ale ani jednu nevyužili, a tak si vezou z Craven Cottagers prohru 0:1.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (8)

Přidat komentář
Pharrell

1:1

Reagovat
HOST*

fulham 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
HOST*

máš pravdu 3:0 pro fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

1:2

Reagovat
HOST*Kumsťa

Liverpool vyhraje!! 2:0

Reagovat
HOST*marc3k

newíte někdo kolik to skončilo??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele