30. kolo
18.03.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Everton FC - Arsenal FC 1:0

Arsenal bez několika opor, ale už s českým reprezentantem Tomášem Rosickým v sestavě, nastoupil v Goodison Parku proti Evertonu a díky brance Andrew Johnsona z devadesáté minuty si neodvezl ani bod. Už v první půli trefil tyč domácí Lee Carsley, na druhé straně zase spálil šanci Cesc Fabregas. I po přestávce to byli domácí, kdo ukazoval větší touhu po vítězství, přesto mohl udeřit Arsenal. Rosický zpětnou přihrávkou našel Aliadiera, ale ten z šesti metrů mířil vysoko nad branku. Štěstí měli Gunners čtvrthodinku před koncem. Po jednom z četných zmatků v obraně se k míči dostal Osman a Lehmann si jen zhluboka oddechl, když mu už podruhé v utkání pomohla tyč.

V samém závěru se nad Liverpoolem rozpoutalo krupobití a také domácí Toffees stupňovali tlak. V devadesáté první minutě pak obrana Kanonýrů znovu nedůrazně odvrátila míč, který si 11 metrů od branky našel Andrew Johnson a propálil vše, co mu stálo v cestě. Potvrdil tak unikátní bilanci svěřenců Davida Moyese, kteří už v nastaveném čase skórovali letos popáté a jsou v tomto ohledu nejlepší z celé Premier League.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*

Everton doma neprohraje!

Reagovat
HOST*

come on u ARSENAL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na tenhle zápas se celý týden těším...doufám že Arsenal vyhraje.

Reagovat
HOST*españa

1:3 (2x rosa, cesc)

Reagovat
HOST*

to byl typ jako hrom!

Reagovat
HOST*

Everton dal 2 nadherny tycky,mohlo to klidne skoncit 3:0 nebo 3:1!

Reagovat
smazaný uživatel

To by tu branku ale museli trefit....s jejich stylem hry a útoku by to byl docela zázrak...ten gól byla neš'tastná náhoda.

Reagovat
HOST*

Podle me kdyz vyhrali 1:0 tak tu branu jednou trefili ne? Dali jeste dve tyce na rozdil od Arsenalu kterej se nezmohl ani na to!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól padl z toho, že po tom šel jak Lehmann, tak Hoyte, kterej stál na tyčce...Pocit z toho byl takovej, že si navzájem uhnuli a míč proletěl mezi nima.

Reagovat
HOST*

No tak to presne bylo!Gol jako gol podle pravidel. Proto vyhrali 1:0. Uplne obycejnej regulerni gol!!!!!! Tak proc nahoda??????

Reagovat
smazaný uživatel

A mohl bys mi jmenovat jeden příklad, kdy to nebylo možný označit za obyčejnej regulérní gól?

Reagovat
HOST*

Treba kdyz hral Blackburn v West Ham. Druhej gol co strelili kladivari nepresel pres brankovou caru!To gol nebyl! Ale Everton dal normalni gol,tak nechapu proc pises nestastna nahoda?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele