7. kolo
24.09.2005 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Arsenal FC 0:0

Ani na třetí pokus Arsenal venku nezvítězil, i když si připsal alespoň bod. Arsenalu chybí klid v zakončení, bez zraněného Henryho dává góly jen ztěží. Utkání na půdě West Hamu bylo vyrovnané, se spoustou šancí na obou stranách, diváci se určitě nenudili. Vítězně však z duelu vyšli oba brankáři, kteří udrželi čistá konta.

Ve vínových dresech Hammers hlavičkoval nepřesně Etherington, Sheringham z přímého kopu pálil mimo, mezi tyče se nevešla ani střela Benayouna. Na druhé straně byl aktivní Van Persie, který nebezpečně pálil dvakrát, mimo mířili Fabregas a Cole, Reyes trefil tyč. Kdyby v první půli padly čtyři góly, nikdo by se nedivil.

Krátce po přestávce měli domácí dobrou příležitost, když Lehmann nedosáhl na centr z rohového kopu, ale včas se zorientoval a zastavil Benayounovu gólovou střelu. Na druhé straně dělal zadákům svou rychlostí problémy střídající Owusu-Abeyie, ale blíž k vstřelení vítězného gólu byli domácí. Ve velmi nadějné pozici se pár minut před koncem ocitl Bobby Zamora, šanci však trestuhodně zahodil.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Michal

Arsenal je favorit a já, přestože West Ham vyhrál v posledním kole 4:0 proti Aston Ville, si myslím, že to skončí 1:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele