16. kolo
10.12.2005 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Manchester City 2:0

V nervózní­m utkání­ porazil domácí­ tým hosty z Manchesteru 2:0 a o trochu se tak vzdálil posledním třem mí­stům tabulky.

WBA šel do vedení­ už v páté minutě, kdy Diomansy Kamara zachytil Inamotův centr, obešel obránce Thatchera a zakončil nechytatelnou bombou do rohu Jamesovy brány. Další­ průběh zápasu byl poměrně nudný, jedinou pří­ležitost měl Ellington, ale neproměnil.

Na začátku druhého poločasu mohl za hosty vyrovnat Cole, k němuž se odrazila několikrát tečovaná Sinclairova střela, nicméně anglický veterán střílel vedle. V 61. minutě pak o konečném výsledku zápasu rozhodl Campbell hlavičkou po excelentním Robinsonově centru. O oživení­ se v závěru zápasu ještě postaral Andy Cole. V 84. minutě dostal žlutou kartu za faul na Albrechtsena a o tři minuty později ho rozhodčí­ Dean druhou žlutou kartou poslal do sprch za to, že ve výskoku loktem udeřil Kamaru.

West Brom tak dí­ky výhře zí­skal čtyřbodový náskok na osmnáctý Birmingham, jenž je už na sestupové pozici, Manchester City drží­ osmé mí­sto.

Autor: Tomáš Bělonožník

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele