17. kolo
18.12.2005 14:30 CET
3 : 3
(2:1)

Reportáž

Middlesbrough FC - Tottenham Hotspur 3:3

V posledním předvánočním kole Premier League uvítalo Middlesbrough na svém stadionu Tottenham Hotspurs a nutno říci, že se tu odehrál velmi zajímavý zápas.

První chvíle zápasu vůbec nenaznačovaly drama, které mělo přijít. Pěkných akcí bylo pomálu a hra byla neustále přerušována. Rozhodčí Howard Webb rozdal za prvních dvacet minut tři žluté karty. Tottenham se ke střele dostal poprvé dokonce až ve 25. minutě a hned z ní padl gól. Robbie Keane získal ztracený míč a z blízkosti skóroval k levé tyči. O pět minut později už ovšem bylo vyrovnáno díky Yakubově brilatní ráně z voleje ze vzdálenosti asi osmi metrů. Štěstí pak poškádlil Australan Viduka dalekonosnou střelou, brankář hostí, Robinson, ji ale zachytil. Dvě minuty před přestávkou šli domácí do vedení. Morrison vystřel, jeho rána se otřela o Yakubu a zapadla do brány.

V 56. minutě mohl Yakuba završit hattrick, ale jeho hlavička tentokrát cestu do brány Tottenhamu nenašla. Spurs srovnali v 63. minutě díky Jenasově přímém kopu, který zakroutil kolem zdi a vedle Schwarzerovy levé ruky. Za dalších šest minut se Middlesbrough vrátilo do vedení. Po rohu hlavičkoval Queudrue a po odrazu od břevna míč dopadl přesně za brankovou čáru. O konečném výsledku 3:3 pak v 83. minutě rozhodla hlavička Egypťana Mida. Tottenham tak zůstává na 4. místě, zatímco Middlesbrough nenaplnilo očekávání a je až třinácté.

Autor: Tomáš Bělonožník

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele