14. kolo
26.11.2005 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Manchester City - Liverpool FC 0:1

První půle ztěží průměrného zápasu byla chudá na zajímavé momenty, o šancích ani nemluvě. Domácí si vytvořili jedinou, po Musampově přesném centru hlavičkoval Vassell mimo. Taktika Liverpoolu byla jasná, velmi podobná té, jakou často praktikuje český národní tým s Janem Kollerem. Peter Crouch, dvoumetrový stožár v útoku Reds, sice úspěšně vyhrával hlavičkové souboje a sklepával míče na své spoluhráče, ti však většinou chyběli. Jen jednou se k míči dostal Djibril Cissé, ale z první trefil jen gólmana Jamese. I druhou šanci Liverpoolu zařídil Crouch, tři minuty před přestávkou poslal do šestnáctky Gerrarda, ale ten těsně minul. A bylo to spravedlivé, předtím zahrál rukou, což rozhodčí Wiley nepostřehl.

Ani druhý poločas nenabídl žádnou úchvatnou podívanou, přišel však alespoň gól. V 61. minutě si John Arne Riise pěkně narazil s Gerrardem a z hranice vápna propálil Jamese, čímž dal nejen vítězný gól tohoto zápasu, ale také svůj první v této sezóně. Nakonec to bylo také to jediné, o čem stojí za to se zmínit. Domácí byli neškodní a Liverpoolu cestu za čtvrtým ligovým vítězstvím v řadě nijak nezkomplikovali.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele