4. kolo
14.02.2006 21:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

O víkendu se jak jinak hraje další kolo angl.Premier League a hned jsou na programu dva velké taháky tím prvním je tento zápas ve kterém přivítá Liverpool hosty z Highbury a bude to zřejmě šachová partie,kde budou rozhodovat maličkosti a štěstí..možná se přikloní na stranu domácích,kteří podle mne mají nyní lepší tým.

Reagovat
HOST*špion

chybí gerrard a bez něho jsou reds poloviční...

Reagovat
HOST*Andrew

Vy hňupi. Šak sa to nehraje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck Live!! Arsenal se chytil, ale reálně to bude plychta 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

jj reálně to vidim na Liverpool, ale zlatej Arsenal.... takže 1:2- Xabi - Hleb, van Persie

Reagovat
HOST*

Liverpool vyhraje,polocas i zápas.je to smutný,ale arsenal má obranu uplně v háji.

Reagovat
HOST*Black King 27

Včera jsem koukal na zápas Liv-Ars a musim uznat že Ars se k ničemu nedostali a co víc si myslím že mohli dostat klidně 3:0 ....... kdyby neměli v bráně výborně chytajícího Lémana.Já ho sice nemusim ale on byl nejlepší hráč na hřiti.

Reagovat
HOST*jirka

Nejsem rád že arsenal prohrál.Ale mohl prohrát více. Lehmann je nejlepší. Je to můj nejoblíbenější hráč a brankař na světě

Reagovat
HOST*DaDaK

co kecas jirko sice nevim kdo si ale lehman je debil a celej arsenal .v anglicke lize fandim liverpoolu liverpool!!!!!liverpool!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele