2. kolo
21.08.2005 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Fugas

tenhle zápas je jeden z nejdůležitějších v sezoně tak ho koukejte vyhrát nic jinýho neberem, konečně už ten Arsenal přece musíme porazit.

Chelsea forever

Reagovat
HOST*

arsenal vyhraje 3:0

Reagovat
HOST*Daniel

Chelsea musí porazit Arsenal , protože Arsenal je nebezpečnej ikdyž už nemají Vieiru.

Reagovat
HOST*toriceli

Priatelia, zajtra sa bude hrat futbal s velkym F. To je presne zapas, ktory moze skoncit 0:0 a aj tak sa bude na co pozerat.Nasi futbalisti by mali dostat rozkazom pozerat take zapasy..., ale je asi ine hrat pred 50.000 fanusikmi a pred 1.200 "tiezfanusikmi". Len neviem ako dostat na nase stadiony tych zvysnych 48.800 ludi pri takych vykonoch. Kazdopadne zajtra na chcilu uteciem od nasej futbalovej reality a neneecham si to ujst

Reagovat
HOST*SAGI12

Arsenal vyhraje Premier League

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele