6. kolo
17.09.2005 18:15 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Aston Villa - Tottenham Hotspur 1:1

Aston Villa alespoň herně zvládla reparát za ostudnou prohru 0:4 s West Hamem, doma Tottenham přehrála, ale nakonec získala jen bod. Nejlépe jak mohl odstartoval svůj debut před domácími fanoušky útočník James Milner, který je ve Villa Parku na hostování Newcastlu. Už po čtyřech minutách totiž napřáhl z 22 metrů a přesnou trefou k tyči nedal Robinsonovi šanci, branku mu svou akcí po levém křídle připravil Milan Baroš. Právě český reprezentant byl pro branku hostí největším nebezpečím, svou první šanci po přihrávce Barryho zakončil slabou střelou. Uvedl se i Patrik Berger, dělovkou z voleje řádně protáhl anglickou reprezentační jedničku Paula Robinsona.

Když Tottenham přežil úvodní nápor domácích, mohl vyrovnat, Tainio však zblízka přestřelil. Ještě větší možnost přišla ve 27. minutě, kdy sudí Bennett po ruce Boumy nařídil penaltu, ale Sörensen skočil přesně tam, kam mířil Defoe, a míč vyrazil. O něco později Sörensen zlikvidoval i dalekonosnou ránu Carricka. V nastaveném čase první půle se opět zapotil Robinson, ale s hlavičkou a následnou dorážkou Angela si poradil.

Druhá půle začala s nižším nasazením, pak ale přišlo břevno Ridgewella na jedné straně, ani ne za minutu břevno Defoa na straně druhé. Oba týmy se probudily, zvýšit vedení Villy mohl Angel, jenže mířil mimo, na druhé straně mohl srovnat střídající Keane, s jeho ranou si však poradil Sörensen. Patrik Berger připravil gólovku pro Baroše, který ale sám před Robinsonem netrefil branku. Neproměněné šance se Barošovi a spol vymstily v 78. minutě. Robbie Keane, kdysi hvězda týmu, letos však většinou jen náhradník, utekl Barrymu a prostřelil Sörensena, čímž Tottenhamu zařídil jen málo zasloužený bod.

Autor: Petr Starý

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Maniac

ještě stále bude tým nesehraný, ale já věřim v bodík, kerej by byl z takovýhodle zápasu dobrej....samozřejmě stačí 2 úniky Baroše a je to ještě lepší

Reagovat
HOST*Wariner

Myslím, že bude remíza, ale mám nějaké nutkání, že baroš dá dva góly. Moc bych mu to přál

Reagovat
HOST*ziko

kohouti opět neprohrali ale ani nevyhrali to je škoda stale věřim že budou štikou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele