8. kolo
02.10.2005 15:00 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

Aston Villa - Middlesbrough FC 2:3

Aston Villa zatím hodně zaostává za předsezónním očekáváním a nepolepšila si ani po domácím utkání s Middlesbrough. Trenéru O'Learymu chybělo sedm zraněných hráčů, včetně Milana Baroše, a Villa prakticky po celý zápas marně hledala recept na pevnou obranu Middlesbrough.

V úvodu se soupeři spíše oťukávali, gólmana hostí Jonese vystrašily jen pokusy Boumy a Angela, Sörensen si na druhé straně poradil se střelami Yakubu a Németha. První gól zápasu přišel ve 33. minutě a postaral se o něj nigerijský útočník Aiyegbeni Yakubu. Pogatetzův přetažený centr vrátil do ohně Bouma a Yakubu z voleje propálil gólmana. Villa odpověděla hlavičkou Angela, která však mířila příliš vysoko. Hosté mohli zvýšit své vedení, když obraně utekl Rochemback, ale Sörensen zachránil. Vyrovnat se nepodařilo ani Mooremu, i on hlavičkoval nad.

Srovnání skóre se domácí přece jen dočkali, a to v 50. minutě. Rána Bergera mířila mimo, ale trefila Angela, míč se odrazil k Luku Mooremu a ten pěknou střelou pokořil plachtícího Jonese. Následující minuty patřily domácím, dvakrát zahrozil Patrik Berger, ale v prvním případě jeho ránu zastavila tyč a poté z přímého kopu nastřelil jen zeď.

V 64. minutě probuzené publikum utichlo, po Rochembackově rohu a několika tečích se míč dostal k George Boatengovi, a ten poslal Boro opět do vedení. Šest minut před koncem přidal další gól Yakubu, když proměnil penaltu nařízenou za faul Samuela na Boatenga, a bylo rozhodnuto. Domácí sice v nastaveném čase snížili zásluhou Stevena Davise, ale na vyrovnání už neměli čas.

Autor: Petr Starý

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Maniac

15:0 a budou rádi

Reagovat
HOST*

To jseš teda dobrej vtipálek,ještě bych rád věděl kdo těch patnác golů dá,já si myslím že to bude 1:1 nanejvíš 2:1,těch patnáct golů nedá Aston Villa ani do vánoc bambulo!

Reagovat
HOST*

hovno skobci to 2:3 a aston villa sestoupí

Reagovat
HOST*Maniac

to jsem samozřejmě nemyslel vážně....to jsem myslel, že ti to dojde...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele