17. kolo
17.12.2005 13:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Aston Villa - Manchester United 0:2

Manchester United se stále drží na dohled vedoucí Chelsea a jakékoliv spekulace o jasném vítězství Chelsea v letošní sezoně soutěže Premiere League se zatím nepotvrzují, přestože náskok v čele má stále velmi slušný. Villa neporazila United už více než deset let a nezměnilo se to ani tentokrát.

Hráči Manchesteru zaskočili soupeře aktivní hrou, skvělým držením míče a permanentním tlakem na branku hájenou Thomasem Sörensenem. První šanci zápasu měli na svých kopačkách domácí Villans a nebyl to nikdo jiný, než Milan Baroš, jenž byl bohužel obrán o míč obráncem Rio Ferdinandem. Již v sedmé minutě Wayne Rooney orazítkoval tyč, ale o tři minuty později už se hosté dostali do vedení, po Fletcherově přihrávce se trefil Ruud van Nistelrooy. Byl to jeho celkově patnáctý gól v letošní sezóně, třináctý ligový, což znamená vedení v tabulce střelců.

Od tohoto momentu se domácí hráči jakoby vytratili a pokračovala ofenzíva Rudých ďáblů, přišly další šance. Sörensen musel zasahovat při hlavičce Scholese a nůžkách Van Nistelrooye, Rooney pálil mimo, Parka včas obral Delaney.

Villa začala druhý poločas se dvěma útočníky, k Barošovi přišel Angel, ale ani to nepomohlo. V 50. minutě se po krásné nahrávce Parka objevil před brankářem Wayne Rooney a nechyboval, dal svou desátou branku v sezóně. A bylo vymalováno. V 62. minutě se ještě Milan Baroš pokusil o změnu skóre, ale trefil jenom tyč. V závěru dvakrát neuspěl Van Nistelrooy, ale vadit mu to nemuselo - United s přehledem vyhráli, v posledních sedmi utkáních získali 19 bodů z 21 možných a drží se na dohled vedoucí Chelsea.

Autor: Karel Šimáček

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*hohohoh

N o k o n e c n e ! ! ! !

Reagovat
HOST*pome

TAk sa mi to paciiii.......POME MANCHESTER POME

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele