30. kolo
19.03.2005 16:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Manchester City 2:1

Před zápasem oba kluby dělily v tabulce pouhé tři body. Po zranění už za Tottenham mohl nastoupit Mido. Manchesteru chyběli McManamann, Thatcher a hlavně útočník Shaun-Wright Philips.

Na White Hart Lane začali aktivněji hosté, ti si vytvořili první šanci po zaváhání Atouby, ale Naybeta Reyna neprostřelil. Pak se potvrdilo otřepané "nedáš, dostaneš" a po centru Daviese se trefil v 16. minutě Defoe a bylo to 1:0. Kohoutům narostla křídla a mohli se radovat z druhého gólu, ale proti dvěma šancím rázně zakročil David James. Gól tak padl opět na druhé straně, tentokrát do sítě domácích. Paul Robinson nejprve vychytal Bartona, ale na perfektní Reynův volej po Fowlerově centru už byl krátký – 1:1. Do druhého poločasu vstoupili opět lépe hosté, ale Musampa z dobré pozice branku netrefil. Rozuzlení přišlo šest minut před koncem, kdy se trefil Robbie Keane a získal tak pro svůj tým důležité tři body.

Autor: Jiří Mikulčák

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele