31. kolo
02.04.2005 18:15 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Southampton FC - Chelsea FC 1:3

Southampton hraje poslední dobou velice dobře, v posledních pěti zápasech neprohrál a nasbíral devět bodů. Na St. Mary's však přijela suverénní Chelsea.

První branka padla ve 22. minutě. Frank Lampard se postavil k přímému kopu a po teči ve zdi otevřel účet zápasu. Svatí hráli s lídrem tabulky vcelku vyrovnanou partii, ovšem na šance lehce dominovala Chelsea. Nevydařenou malou domů Clause Lundekvama musel akrobatickým zákrokem řešit Niemi. Ve 39. minutě prošel přes čtyři hráče do vápna Glen Johnson, přihrál Gudjohnsenovi a ten zvýšil na 2:0. Po změně stran se ke slovu dostali také domácí, Telfer stříleným centrem našel Kevina Phillipse a ten nedal Čechovi šanci. Snahu Svatých o vyrovnání však rázně utnul Gudjohnsen, který po přihrávce Drogby uzavřel na konečných 3:1 pro Chelsea.

Autor: Jiří Mikulčák

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jedem kluci jedem vyhrajem a titul budu zas o něco blíž

Reagovat
HOST*BarcaFan

I když to Chelsea absolutně nepřeju, tak už ten titul vyhraje i kdyby měl Abramovič koupi všechny ostatní kluby Premier League. 0:1

Reagovat
HOST*

0:1 podla mna tiež ... robbenje zranený a to znamená, že chelsea bez neho nikdy nevyhraje apson o 2 góly ... 0:1 gol dá duff

Reagovat
HOST*

oni maj ted naslapany tym a veri si takze vyhraje chelsea ted malo kery zapas pusti,kdyby prohravali z klubama z dola tabulky tak to neuhraji

Reagovat
HOST*Maniac

a co Barce? tam chyběl Drogba a Robben a vyhráli 4:2

Reagovat
HOST*

Hahaha vole...snad 1:0

Reagovat
HOST*

ha ha vole to uvidis dostanou bura

Reagovat
HOST*

chelsie jim neda sanci tak se vole prober

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele