30. kolo
19.03.2005 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester United - Fulham FC 1:0

Odpolední výhrou se Arsenal dostal na druhé místo v tabulce a pokud se na něj chtěli svěřenci Alexa Fergusona vrátit a pomýšlet tak ještě na boj o titul, museli proti hostujícímu Fulhamu na Old Trafford naplno bodovat. Fulham v této sezóně rozhodně nijak nezáří a tomu také odpovídalo jeho patnácté místo v tabulce.

United se do svého soupeře od začátku zakousli a největší nebezpečí pro Van der Saara v brance hostí znamenal Cristiano Ronaldo. Byl to právě portugalský reprezentant, který v jednadvacáté minutě otevřel skóre ranou z dvaceti metrů a dodal tak domácím potřebný klid. United pokračovali v útočném tažení, aktivní Rooney několikrát dobře pálil z velké dálky, ale pokaždé ho zklamala přesná muška. V 67. minutě se do šance po Scholesovi dostal opět Ronaldo, ale druhý gól nepřidal. První šance Fulhamu přišla až devět minut před koncem, Clarkova střela se odrazila od tyče k Bocanegrovi a jeho pokus efektně zneškodnil americký gólman ve službách Manchesteru Tim Howard. Poté měl šanci na vyrovnání ještě Cole, ale jeho pokus vytěsnil nohou mimo branku opět Howard. Pojistku pro United mohl přidat střídající Alan Smith, ale jeho chytrý lob přečetl Van der Saar. Manchester zvítězil nejtěsnějším rozdílem a vrátil se na druhé místo tabulky o bod před Arsenal.

Autor: Jiří Mikulčák

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

MANUTD VYHRAJE 2:0 ROONE,RONALDO

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (andy Cole)

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 (cristiano)

Reagovat
HOST*Gonzales

1:0 (vlastní gol Andy cole)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele