30. kolo
20.03.2005 17:05 CET
2 : 1
(2:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Everton FC 2:1

Posledním zápasem tohoto kola bylo liverpoolské derby Merseyside, v němž se hrálo také o Ligu mistrů. Do základní sestavy Reds se dostal Milan Baroš, kterého na konci prvního poločasu doplnil také druhý český fotbalista ve službách Liverpoolu FC Vladimír Šmicer.

Do zápasu vstoupil náporem Liverpool, který v první půli hostující Toffies téměř k ničemu nepustil. Skóre se poprvé měnilo ve 27. minutě. Garciu na hranici pokutového území fauloval Hibbert a Gerrard po přistrčení Hamanna propálil vše co mu stálo v cestě včetně gólmana Martyna. O pět minut později to už bylo 2:0, Morientes z dálky poslal vizitku Martynovi, ten míč odrazil pouze do břevna, odkud se dostal před prázdnou branku, tam si na něj počíhal Garcia a bez potíží ho uklidil do sítě. Ve druhém poločase se dvakrát do úniku dostal Milan Baroš, ale v 51. minutě ho skluzem v poslední chvíli míče zbavil Hibbert a v 69. zakončil svoji šanci nedůrazně. Až příliš důrazný však byl v souboji se Stubbsem a po nedovoleném zákroku mu rozhodčí ukázal první červenou kartu v Premier league. Domácí se ještě museli obávat o výsledek, protože osm minut před koncem snížil na rozdíl jednoho gólu Cahill. Ve zbývajícím čase se však už nic podstatného nestalo a Liverpool tak zaslouženě porazil Everton a vrátil mu podzimní porážku.

Autor: Jiří Mikulčák

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 keby ma everton gravesena tak 1:2

you will never walk alone, liverpool fc forever!!!

Reagovat
HOST*

jsi zase flappie,jsieš fakt buzík silnej.:-)))) Liverpool kokot

Reagovat
HOST*Flappie

Jakej zmrd zkurvenej používá moji přezdívku?! a jakej mamrd pojebanej říká o Flappiem že buzik- sám seš buzik s voteklou pravačkou!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele