30. kolo
19.03.2005 18:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - Norwich City 1:0

V posledním sobotním zápase se na Reebok Stadium utkaly dva týmy s odlišnými ambicemi. Zatímco domácí mají na dosah umístění zajišťující premiérový start v pohárové Evropě, hostující Kanárci mají spíše existenční starosti. Bolton stále postrádal zraněného tvůrce hry, Jay-Jaye Okochu, který seděl pouze na střídačce a také El-Hadji Dioufa, který si odpykává trest za vyloučení v minulém kole. Za Norwich nenastoupili Jarvis, Bentley, Svensson a Brennan.

Papírovým favoritem byl rozhodně Bolton a také začal útočně, první náznak šance po dlouhém vhazování Garyho Speeda ale kýžený úspěch nepřinesl. Ani Norwich nezůstal pozadu a předváděl pohlednou kombinační hru, kterou se dostával do dobrých šancí, ale McKenzieho hlavička ani dvojitá šance nejlepšího střelce Kanárků Francise ke gólu nevedly. Jediný úspěch v zápase slavili domácí poté, co se trefil řecký internacionál Stelios Giannakopoulos. Bolton mohl jít do dvoubrankového vedení po voleji Fernanda Hierra, ale Green byl proti. Ze závěrečného tlaku již Norwich nic nevytěžil a všechny tři body tedy zůstali na Reebok Stadium.

Autor: Jiří Mikulčák

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele