10. kolo
25.10.2003 16:00 CET
4 : 3
(0:3)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - Leicester City 4:3

Stadión Molineux viděl velmi dramatický zápas dvou odlišných poločasů se šťastnou tečkou pro domácí. V souboji nováčků sice patřila první šance domácím Wolves, v desáté minutě musel proti Camarovi včasným vyběhnutím zakročit gólman Ian Walker, pak ale přišly chvíle Lese Ferdinanda. Ve 12. a v 15. minutě se dvakrát trefil po rohových kopech a Leicester rázem vedl o dva góly – 0:2. Pozornou obranou držel útočníky domácích v uctivé vzdálenosti od své branky a když deset minut před přestávkou přidal třetí branku Riccardo Scimeca (0:3), zdálo se být jasné, že si hosté odvezou všechny body.

Pak ale přišla zcela odlišná druhá polovina zápasu. V útoku Wolves se objevil Maročan Hassan Kachloul a dělal zadákům soupeře velké problémy. Dobrým zákrokem se prezentoval Walker, když zneškodnil přízemní střelu Nathana Blaka, ale v 52. minutě už lovil míč ze sítě. Blake unikl po levé straně, před brankou našel Colina Camerona a ten dal domácím naději – 1:3. Ta výrazně vzrostla o osm minut později, když penaltu nařízenou za ruku Gillespieho proměnil opět Cameron – 2:3. Zmrtvýchvstání domácích pak po dalších osmi minutách završil Alex Rae, když hlavou zužitkoval centr Dennise Irwina – 3:3. Bývalý irský reprezentant pak byl i u posledního a vítězného gólu – pár minut před koncem se po jeho centru prosadil Henri Camara – 4:3. Hostům tak zbyly jen oči pro pláč, ztratili třígólové vedení a zůstali přikováni ke dnu tabulky. Wolves se naopak z předposledního místa zvedli na patnácté.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele