8. kolo
04.10.2003 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Everton FC 3:0

Tottenham možná v úvodu sezóny byl v krizi, to však už dávno neplatí. Od chvíle, kdy propuštěného Glenna Hoddla dočasně nahradil David Pleat, Tottenham neprohrál – připsal si remízu a výhru v lize a výhru v poháru. Pro Everton naopak po poměrně úspěšné minulé sezóně pokračuje nepříjemné probuzení, z osmi zápasů získal jen osm bodů a navíc pokračuje v jedné nelichotivé statistice – na White Hart Lane, domovském stadiónu Tottenhamu, ještě nikdy v historii Premier League nevyhrál. V úvodu zápasu se hrál vyrovnaný fotbal, až do 33. minuty, kdy se Evertonu zranil kapitán Alan Stubbs. Poté začaly převažovat akce Tottenhamu a ve 43. minutě šli domácí do vedení, když se střelou ze 30 metrů trefil Frederic Kanoute. Nádherný volej skončil v pravém horním rohu branky a pro francouzského útočníka znamenal šestý gól od letního příchodu z West Hamu. Do kolen pak hráče Evertonu srazily úvodní minuty druhé půle. Nejprve se po centru Andertona hlavou prosadil Gustavo Poyet a když o něco později přidal třetí gól Robbie Keane, bylo o osudu zápasu rozhodnuto. Oba týmy jsou v tabulce s osmi body těsně za první desítkou – Everton je dvanáctý a Tottenham hned za ním.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele